Nathalie Lahdenmäki for Lokal

Piipahdin kuluneella viikolla Lokalissa, siellä kun aukesi myymälä/gallerian jo kahdeskymmenes näyttely. Toista kertaa koottussa WOOD teemassa on mukana niin vanhoja tuttuja kuin ihastuttavia uusia tuotteita. Ja ihan uusinta uutta löytyi myös keramiikan puolelta, kun Nathalien Lahdenmäki on tehnyt Lokalille oman kuppisarjan. Suloisen samettiset cappuccino- ja espressokupit ovat niin hienostuneen tuntuiset, että minun oli pakko ostaa pari molempia. Voin vannoa, että kaoottisempikin arki pysähtyy, kun noilla nostaa kahvin huulille. Elämän pieniä iloja.

Nathalie Lahdenmäki cups for Lokal

6 thoughts on “Nathalie Lahdenmäki for Lokal

  1. Join tuosta kupista maitokahvin WOODin avajaisissa ja kuppi tuntui käsittämättömän keveältä kädessä. Se oli ihmeellinen tunne, ihanat kupit.

  2. Mäkin ihailin jo kuppeja siellä ja päätin, että pari pitää hankkia myös. En vain osannut päättää kumpaa mallia, molempi parempi siis 😉

Leave a Reply