Vanerinen hulavanne sun muuta välttämätöntä


 

Hyvää sunnuntaita. Mun reisiä polttelee ja poskipäitä kanssa. Viikonloppuna helle yllätti, kun kuokittiin mökin kasvimaa. Nyt on sitten tulossa perunaa, papuja, kurpitsaa, retiisiä, rucolaa, pinaattia, pak choita ja kasvihuoneellinen yrttejä. Kaiken kukkuraksi ostettiin laatikollinen mansikan taimia (urakkaa tajuamatta) ja tehdä pyöräytettiin aikamoinen mansikkamaa. 
Teki hyvää tuo mullassa möyryäminen, viime viikko kun meni aika kuvaushässäkässä. Äsken kun tultiin kotiin, koitin hieman raivata kamoja ja katsoa mitä sitä on nyt viimeisimmistä projekteista jäänyt käteen. Ainakin parit Meire-jakkarat Finnish design shopista. Ja nyt meillä on sitten puolapuut, maailman tyylikkäin vanerinen hulavanne ja voimistelupenkki!? (don’t ask). Näistä oma urheilullisempi juttu jossain vaiheessa. Ja Kekkilän ja Lindan kaunein kasvivalo, joka riittää kyllä kaupungissa viljelyyn. Siinä sitä lipitellään kahvia äärellä ja makustellaan helposti S-marketin basilikaa. Sopii tänne.
Ja kuten miltei joka mökkiviikonloppu, kirppikselläkin käytiin. Söötti suolakuppi minilusikalla ja marmorinen pullonviilennin (tsiisus mikä keksintö) kantautui kotiin. No ei päässyt pullo siihen.
PS. Ikeassa on nyt hienoja Svarttall-pilkkutyynyliinoja
PSII. Kävin tuolla FDS:n sivuilla linkkiä hakemassa ja huomasin, että Vihervitriini on nyt superalessa. Nyt viherpeukalot herätkää. malli on jäämässä pois tuotannosta ja voin sanoa, että on satsaamisen arvoinen kaappi. Meillä nyt toista kesää mökillä – aivan priima ja kasvattaa niin hyvät basilikat ettei oo toista.
Puolapuut ja hulavanne // Dinox
Vihervalo // Kekkilä
Aalto jakkara 60 meire // Finnish design shop

5 thoughts on “Vanerinen hulavanne sun muuta välttämätöntä

  1. Puolapuut on mahti juttu! Meillekin ne onnistuttiin löytämään, käytettynä tosin, mutta niissäpä roikkuu koko jengi vuoron perään! Ja kyllä tekee kuulkaas selälle kutaa! Jostain syvältä kumpuaa kipeä muisto tuollaisista hulavanteista..ne tais tehä himpun kipiää.. Mut nättihän tuo on ihan sisustusesineenäkin 🙂

Leave a Reply