Menopeli

No niin, nyt on fillari valmis. Vanha Helkaman Nappula löytyi siis Tori.fistä ja pappa hiekkapuhalsi sen aivan puts plank. Haimme Bauhausista maalia ja suhautimme sen vaalean keltaiseksi. Pyörä sai myös uudet lokarit, ketjusuojan, päällyskumit, satulan ja pirikellon eli vanhasta miltei vain runko, vanteet ja ketjut. Rahaa kului varmaan saman verran kuin uuteen pyörään, mutta ainakin kierrätyshengessä ollaan. Ja jälleen voi vain todeta että vanha on parempi kuin kymmenen uutta. Yhden yhtään markettipyörää ei tänne taloon tule, niillä ei opi edes ajamaan.

Vanha Helkama // Tori.fi
Satula, pirikello, renkaat, lokarit ja ketjusuoja // Fillarikellari
Spraymaali, väri Pineapple // Bauhaus
Ohjuustangon tupsut // Queen bee creations

PS. Meidän naapurustoon on ilmestynyt Pyöräpoli. Käytettiin fillari siellä vielä tarkastuksessa. Kunnossa on, eikun matkaan.

12 thoughts on “Menopeli

    1. Juu täatä pyörien tuunaamisesta on tullut ihan uusi juttu, se on hyvä, koska samalla lisää tarjontaa kaikenmaailman varaosiin ja hienoihin yksityiskohtiin!

  1. Hienoa työtä tuo fillarin fiksaus, usein vanhassa todellakin on vara parempi. Toivottavasti viimeinen sivulause oli kuitenkin huumoria 🙂 tietenkin markettipyörillä oppii ajamaan. Kaikilla ei ole tietoa/taitoa/kiinnostusta/kykyä (rahasta nyt puhumattakaan) fiksailla vanhoja pyöriä. Kyllähän markettiluistimillakin voi luistella ja marketista ostettuja vaatteita pitää 🙂 Toki asia on erikseen, mikä on eettistä ja mikä ei.

    1. Heh, juu kyllä siinä pientä, ei niin vakavasti otettavaa kärjistystä oli kyseessä. Saa marketista nämä helkamatkin ja muutkin laatumerkit, mutta joukossa on myös niitä niittamalla kasattuja lelupyöriä, joissa voimansiirto ja suhteet eivät ole ihan viimeisen päälle mietitty. Vähän sama juttu kuin lasten skeittilaudoissa. Jos sellaisen markettilaudan ostaa, niin eihän siinä ole edes toimivat trukit – jos lauta ei taitu eikä käänny, niin ei sillä voi sitä hommaakaan oppia, satuttaa vaan itesä =)

    1. Älä muuta sano, nyt on niin kierrätysmeiningillä menty että. Ja vaikka kalliimmaksi tuli, niin vihreä lanka ja ajatus, että kyllä tällä kuitenkin kaksi tyttöä ajelee.

  2. Aivan mielettömän hieno! Täällä kunnostettiin sukulaistytölle pinkki Hello Kitty-pyörä samaan tapaan ja siskolle samanlainen vaalean violettina. Tuli kans aika mageet ja tytöt tykkäs. 🙂 Tää teidän on tosin enemmän omaan makuuni 😀

Leave a Reply