Lapsellista

Tuotiin eilen mummolasta karttapallo. Ajateltiin ottaa haltuun maantiede ja maailmankaikkeus. Niin ja pyörällä ajo. Meidän tuunattu Nappula on valmis ja pääsi aamulla neitsytmatkalle. Teen siitä fillarista ihan oman juttunsa.
Tämä pääsiäinen yltää lahjojen suhteen meille melkein joulun odotukseen. Saimme Karininlta hauskat leikkiastiat, pienemmälle tuttipullon ja äidille hammasharjan. Kiitos ihanasta ruotsipaketista. Toi postimies vielä toisenkin paketin, Pompom-kirjan. Teos vauhditti hienosti ruokailua. Kirjan välissä oli tuollainen ihana kortti, se pääsi koristamaan seinää tyttöjen jalkapainantojen ja ihastuspiirroksen viereen.

Nina Pirhosen Pompom-kirja // Otava
Pelli Anni -leikkiastiat, design Karin Mannerstål // Brigbys

4 thoughts on “Lapsellista

  1. Kappas, meillekkin kotiutui karttapallo lauantain kirpparilta 🙂 Siitä on kätsä näyttää mitä missäkin on. Eilen kuului kysymys palloa pyöritellessä: missä on se maailman viimeinen maa? öö, mietitääs..

Leave a Reply