Ikea PS 2014

Ikean uusin PS-kokoelma julkaistiin vähän aikaa sitten ja kalusteita onkin jo vilahdellut tuon tuosta. Tiesittekö muuten, että tuo PS on niiko Post scriptum. Tällainen väli-info. Nyt ehdin itse vasta perehtymään mallistoon ja valkkasin sieltä oman topkolosen.

Tuo nurkkakaapin uudelleen tuleminen muistuttaa taas Ikean nerokkuudesta. Miten se osaakaan ammentaa ajallaan ja tyylillä skandinaavisista perinteistä. Ja jos tästä nyt jotain on ennustaminen, niin ihan pian Huuto.netistä lähtee ne mäntyiset ja koristeelliset kulmakaapit liikkumaan. Mietippä vaikka sellainen kellastunut mäntykaappi himmeänä helmenharmaana tai harmahtavan vaalealla vihreällä ja sinapinväriset koristelasit vaihtaisi graafisesti hiekkapuhallettuihin kuviolaseihin.
Itse olen aika monessa hommassa käyttänyt Honkkarin taittopöytiä ja -penkkejä, niitä kaljateltoista tuttuja Beerfest-kalusteita. Kylläkin uudelleen maalattuina. Nyt Ikea hoiti tämänkin homman tyylillä. Sisälle ja ulos passaavat sirot taittokalusteet ovat superhyvät ja sopivasti päivitetyt. Ottaisin meille jos mahtuisi, mökille ainakin. Ehdoton terassien ja parvekkeiden pelastus ja toivottu vaihtoehto tummanpuhuville tiikkikansituolille ja ritiläpöydille.
Ja sokerina pohjana tuo massiivikoivuinen seinäkisko. Materiaali miellyttää enemmän kuin mdf-valkoinen, tarttisi vain testata josko tuosta tulisi “uusi tauluhylly” eli saisi taulut ja lastenkirjat nätisti näytille. Enivei simppeli idea ja tyylillä.

Kiitos Ikea, kiitos PS-kokoelma. Et pettänyt tälläkään kertaa.

Ikea PS 2014 seinäkisko 55 cm// Ikea.
Ikea PS 2014 tarjotin // Ikea.
Ikea PS 2014 taittopöytä // Ikea.
Ikea PS 2014 penkki // Ikea.
Ikea PS 2014 kulmakaappi // Ikea.

*Varpunen + Ikea blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Suomen Blogimedian kanssa.

2 thoughts on “Ikea PS 2014

Leave a Reply