Mökkimatot

Nyt se luvattu mattolöytö viime viikonlopulta. Kerroin siinä voittomattopostauksessa, kuinka meillä on ollut etsinnän alla jo pidempään vanhat kunnon kudotut villamatot. Usein ne ovat liian tummia ja tunkkaisia, mutta nyt löytyikin mökille aivan täydelliset poltetun oranssin väriset. Käyvät nappiin tuvan Rata-tyynyjen ja värimaailman kanssa. Kaksi kappaletta ja 6 e kipale. Priima kunto, joten ei pöllömpi löytö. Pidetään siellä täällä erillään tai joskus tuvassa kaksin kappalein vierekkäin.
Eteiseen on kerääntynyt pienimuotoista Talon alta -näyttelyä. Maasta kaivetut lasikätköt ja talon pohjan alta haravoidut löydöt ovat nyt puhtaana tuossa. Mietitään juuri, että mitä sitä ihminen nyt 30 pienellä lasipullolla. Jokainen mökiltä lähtevä vieras saa nyt ainakin napata yhden mukaansa läksiäislahjana. Tuo vanha narupallokin löytyi talon alta. Hieno kuin mikä.

One thought on “Mökkimatot

Leave a Reply