Parittomat

Hyvää huomenta. Se on viikonloppu pian. Sain illalla myöhäissiivouspuuskan ja pistin astiakaapin taas ojennukseen. Kolmasosa lähti tulevalle sisustusbloggareiden kirpparille, sehän on nyt todennäköisesti Torikorteleissa 5.4. Ihan viralliset mainokset ilmestyvät, kun faktat ovat kunnossa.

Mutta siis totesin, että joistain parittomista en luovu mistään hinnasta. Vanhan Arabian kermakon olen saanut jo edesmenneeltä mummiltani. Se sopii maidon vaahdottamiseen eikä väliä vaikkei menisi kahvioppien mukaisesti tai astian käyttötarkoitusta kunnioittaen. Muisto on tärkein ja kyllä mummokin tykkäisi jos näkisi, että tartun kannuun joka aamu. Sitten tuo kannellinen Kilta-kulho, passaa aamujogurtille oikein hyvin. Ja tuon suurempaa lattekuppia ei tällä erää talosta löydy, nuo on tuotu Moderna museetista Turnerin katsanta matkalta.
Hyvää viikonloppua. Koitan laittaa tässä vielä yhden mökkipostauksen viime viikonlopulta, kunhan aikaa liikenee. Nuo kirpparilta löydetyt marmorimyllyt tuli kaupunkiin samalta reissulta.

2 thoughts on “Parittomat

Leave a Reply