Kiitos Gulled ja FDS

Tänään ei ole ihan perusperjantai. Siivousta ja leikkiä joo, mutta kliimaksina mökille lähtö. Me ei olla viikoihin ehditty maalle, mutta nyt vihdoin pakkaamme kapsäkit ja illaksi pellon reunaan.
Siivous oli pakko pullaa, mutta minä ainakin nautin sitten sunnuntaina, kun saa reissusta tulla puhtaaseen kotiin. Ja joku porkkana vauhdittaa aina luuttuamista, tänään se oli tuo mun lemppari lattianpesuaine, jolla oikeasti puhdistuu vaikka niinkin ekoa on sekä eilisen Gulledin+Finnish design shopin visiitin tuliaiset. Gulled on muuttanut uusiin avarampiin tiloihin ja pääsimme kurkkaamaan edustusten uutuustuotteisiin. Katsokaapa vaikka tuo Hayn uusi katalogi: Wrong for Hay. Oh my. Mitä tästä taas tulee, niin stylejä juttuja: ripaus afrikkahenkeä, memphistä ja vanhaa Viveroa. Uutuudet tipahtelevat pikkuhiljaa FDS:n kauppaan. Niitä odotellessa. Lähtiessä saimme vielä tuollaiset Tom Dixonin kirjanmerkit, Hayn jättitulitikut ja suuren seinäkalenterin. Kiitos.

Takaisin aamun siivoukseen, olihan mulla ihana pikkuapuri. Tuhkimo-sadusta on jotain hyötyä. Neiti luuttusi lattiaa ja järjesti My little Ponyt. Miten mä olen voinut joskus sanoakaan, että meidän lapset leikkii vain tyylikkäillä ja ekologisilla puuleluilla. Vanhetessa ja vanhemmuudessa viisastuu. Mikään ei voita sitä iloa, kun lapsi on maailman onnellisin saatuaan kaikissa pastelliväreissä koristellun My little Pony -jäätelöauton tai heidän soivan vaatehuoneen. Ihan sama onko puuta tai nätti, lapsen ilo voittaa. Molemmat kylläkin kirpputorilta, joten pieni ekologinen aspekti kuitattu. Hyvää viikonloppua ja ystävyyden taikaa!

Tom Dixonin -kirjanmerkki ja Hayn kalenteri // Gulled ja Finnish design shop *
Lilly’s Eco Clean -pesuaineet // Prisma, Stockmann ja Ruohonjuuri *
VV-sack // Varpunen shop
My little Pony -jäätelöauto // Stockholms Stadsmission 

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

2 thoughts on “Kiitos Gulled ja FDS

Leave a Reply