Voittaja ja Kivirivit

Terveiset Tukholmasta, täällä toivutaan matkahulinasta. Suurta tuliaispotpourria ei ole odotettavissa, ostokset kun jäivät vyöhön ja huulikiilteeseen. Mutta kuten lupasin, tänään paljastamme 24 h hemmoitteluloman voittajan. 

Olemme muutaman vuoden ajan toimineet vastaanottoperheenä ja hoitaneet meille kriisisijoitettuja vastasyntyneitä vauvoja. Työ on antoisaa, mutta samalla raskasta. Vauvat voivat synnyttyään oireilla kuukausia sikiöaikaisia olojaan ja näin ollen voivat olla raskas/vaikeahoitoisia. Koska työtä tehdään kotona, se kuormittaa koko pientä kolmihenkistä ydinperhettämme. Välillä kaipaisin hengähdystaukoa ja hyvää unta. Tahtoisin antaa perheelleni jotain kiitokseksi siitä, että arkea hoidetaan yhdessä ja arki jaksetaan yhdessä.
Penthouse olisi täydellinen paikka rentoutua ja viettää hetki poissa kotiympyröistä, sieltä missä työ on alituiseen läsnä.

Onneksi olkoon, heille minä toivotan nyt oikein ihanaa yötä Aallonkotien Penthousessa.
Ilona / Keskeneräinen, laita minulle sähköpostilla yhteystietosi, niin saadaan palkinto matkaan.

Toinen asia on tämä minun runotyttöilyni, katsokaapa mikä kaunistus nyt löytyi. Olen aiemminkin hankkinut Salmenniemen teoksia, rehellisesti ulkonäöllisistä syistä, mutta nytpä kieli on minulle selkoisempaa ja saatan jopa ymmärtää kivirivejä. Ja jotta maailma olisi pieni, niin sattuipa vielä niin, että kyseinen teos kilpaa meidän OK kirjan kanssa Vuoden huipuissa samassa julkaisugrafiikan sarjassa. Onnea kilpakumppanille, hienon teoksen olette tehneet!

Harry Salmenniemi: Kivirit // Otava

5 thoughts on “Voittaja ja Kivirivit

Leave a Reply