Komia kiulu

Piipahdin viikolla Tammer-Tukun tiedotustilaisuudessa, jossa esiteltiin heidän kevään uutuuksia. Seura ja herkut olivat loistavaa ja paluumatkalle pakkauduttiin kiulujen kera. Rentosaunalta tulee täksi kesäksi uudet, todella tyylikkäät kiulusetit ja monessa värissä. Mustan ja valkoisen lisäksi on sellainen oranssiin vivahtava tomaatinpunainen, pari eri sinistä, vihreä, kellertävä vilja ja olikohan vielä muuta. Ja siis tietty musta ja valkoinen. Pisaran muotoinen kiulusetti on valmistettu komposiittimateriaalista, täysin suomalainen niin materiaalin kuin valmistuksen suhteen ja mikä parasta varsinkin mökkimenoon, materiaali kestää lämpötilanvaihtelut mennen tullen, pihasaunassa kun haitari on + 80 ja – 30 välillä. Siitä sitten jatkoidea pakkaussuunnittelijoille – kehittäkääpä vielä jonkin hyvän shamppoo+hoitoainevalmistajan kanssa sellaiset pullot, joiden kaulat eivät taivu kuumassa saunassa. Madara?

Saunakiulu ja kauha // Rentosauna* (saatavilla maaliskuussa 2014)

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

6 thoughts on “Komia kiulu

Leave a Reply