Moi, taas arvotaan

Moi
Kattokaapas mitä posti toi meille. Pikkuruinen sai Moi ja Hej -moikkauslapaset, hah, nää on kyllä hauskat. Moiko on nyt 3-vuotias kahden naisen yritys, jonka tuotteita ovat eri kielillä tervehtimiseen tarkoitetut lapaset. Oikealla lapasella tervehditään MOI ja vasemmalla hyvästellään MOIDO.

Nyt sinäkin voit voittaa itsellesi ja lapsellesi omat moikkauskintaat. Pistä kommenttikentään toivomasi väri ja tervehdys, niin sunnuntaina taas arvotaan.

PS. Moikolla on nyt tulevana lauantaina myyjäiset työhuoneella (Pohjoiskaari 12) klo. 12-16, jolloin kintaita voi käydä ostamassa sieltäkin, jos epäilee ettei ole mikään Hannu-hanhi.

Moi-Hej -kaksikieliset moikkauslapaset // Moiko*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

99 thoughts on “Moi, taas arvotaan

  1. UUUUU katselin näitä juuri kaverin FB-seinällä ja muistan ihailleeni näitä hänellä joskus vuosia vuosia sitten (taisi kyllä olla kauemmin kuin 3 vuotta…)Myö haluttais mustat sekä miul ja pojalle, Moi-Hej -versiona jos mahdollista. Jos ei, niin Hej-Hejdå :)Jos ei onni suo niin nää on varmaan käytävä ostamassa joka tapauksessa!

  2. Hetken harkitsin näin tamperelaisena tuota hämäläistä versiota 🙂 mutta kyllä nyt kuitenkin päädyin moi- ja hej- lapasiin. Ne olisi kiva saada itselleni ja pojalle mustana. -maiju

  3. Oi miten iloinen arvonta ja hauskat kuvat! Ehdottomati mukana, sillä olen himoinnut näitä jo vuoden pojalleni. Eli molemmille samistelut eli mustat moikat 🙂

Leave a Reply