Moi, taas arvotaan

Moi
Kattokaapas mitä posti toi meille. Pikkuruinen sai Moi ja Hej -moikkauslapaset, hah, nää on kyllä hauskat. Moiko on nyt 3-vuotias kahden naisen yritys, jonka tuotteita ovat eri kielillä tervehtimiseen tarkoitetut lapaset. Oikealla lapasella tervehditään MOI ja vasemmalla hyvästellään MOIDO.

Nyt sinäkin voit voittaa itsellesi ja lapsellesi omat moikkauskintaat. Pistä kommenttikentään toivomasi väri ja tervehdys, niin sunnuntaina taas arvotaan.

PS. Moikolla on nyt tulevana lauantaina myyjäiset työhuoneella (Pohjoiskaari 12) klo. 12-16, jolloin kintaita voi käydä ostamassa sieltäkin, jos epäilee ettei ole mikään Hannu-hanhi.

Moi-Hej -kaksikieliset moikkauslapaset // Moiko*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

99 thoughts on “Moi, taas arvotaan

  1. Iiik miten kivat. Mukaan!!! Moi-moidot on kyl just hyvät.. Mulle ja mun jollekkin suloiselle kummilapselle (niitä kun piisaa). :Dhexunblogi at hotmail.fi

  2. Mustat moro-heiny -lapaset ois niiiiin villit! 😀 vitsi oon unohtanu tän firman olemassaolon, joskus pari vuotta sitten törmäsin heidän moikkaus-lapasiinsa! Ihanaa, että firma on edelleen pystyssä 🙂

  3. Hej ja hejdå, kun tässä nyt suomenruotsalaisen äiti ollaan. Mustina.Hitsi kun ei löydy moi ja moimoi-lapasia, niin se aina menee meillä!

  4. Muistan ihailleeni näitä jo kolme vuotta sitten, mutta vieläkään meiltä ei näitä löydy. Mustat lapaset på svenska olisivat kivat itselle ja lapselle.:)

  5. Onpa hauskoja! Tämä ratkaisisi kummitädin lahjaprobleeman kummipojalle, jolla on jo kaikkea komiaa päällepantavaa. Mulle ruottinkieliset (jos kakskielisii ei oo aikuisille) ja kummipojalleni kakskieliset, mustina. Tack. 🙂

  6. Mustat moi-moidot aikuiselle ja lapselle! Kummilaps nimenomaan toivoi mustia lapasia ja on just sellanen hassuttelijapersoona kyseinen muksu, että sopis kuin piste i:n päälle tuollaiset lapaset!!

Leave a Reply