Kaksi puolta

Meillä on leivottu jouluista valkosuklaakakkua, ostettu Mikado ja leikitty sisällä kuka saa kepin kasaa liikuttamatta. Lintukodossamme kaikki vallan hyvin. Ja samaan aikaan toisaalla ei todellakaan näin. Näihin äityshormoneihin ei sovi nuo maailman katastrofiuutiset lainkaan, mutta nössömpää on työntää pää puskaan. Uskallauduin katsomaan muutaman videon.

On kivaa kertoa kaikesta nätistä ja viereisen sisustusliikkeen uutuusmaljakosta, mutta koitetaampa vaikutusmahdollisuuksiamme kerrankin johonkin tärkeämpään. Olemme avanneet bloggareiden keräyslippaan Punaisen Ristin sivuille. Katsotaan mitä saamme aikaiseksi. Sinä voit auttaa rahalahjoituksella tai levittämällä sanaa keräyksestä.

Auta supertaifuunin uhreja 
Pahinta jälkeä supertaifuuni Haiyan on saanut aikaan Filippiineillä, jossa kuolonuhrien määrän arvioidaan nousevan yli 10 000:n. Lisäksi yli 600 000 filippiiniläistä on joutunut kodittomaksi ja avun tarpeessa on jopa 4 miljoonaa lasta.

Auta lahjoittamalla 
Tee lahjoituksesi Punaisen Ristin katastrofirahastoon verkkopankkimaksulla tai luottokortilla:

http://www.lahjoituslipas.fi/punainenristi/bloggaajiensupertaifuunikerays2/lahjoita/

Voit lahjoittaa myös soittamalla tai tekstiviestillä:

Soita 0600-122 20 (20,28 € + ppm)

Lähetä tekstiviesti SPR numeroon 16499 (15 €)

Auta levittämällä sanaa katastrofikeräyksistä 
Voit auttaa levittämällä sanaa Punaisen Ristin keräyksestä. Kerro seuraajillesi keräyksestä esimerkiksi blogissasi, sivustollasi, uutiskirjeessäsi, sähköpostisi allekirjoituksessa, Facebook-profiilissasi jne. Valmiin keräyskampanjamateriaalin voit hakea osoitteesta http://www.kampanjasivu.fi/supertaifuunikerays

Iso kiitos.

Leave a Reply