Pileet


 

Pelkkää juhlaa ollunna nämä viime viikot. Kiitos ystävät eilisestä blogigaalasta, eilisaamuisesta Suomen Blogimedian lehdistötilaisuudesta ja viime viikkoisista saman tiimin pikkujouluista. Hiphei! Meidän porukka on kasvanut neljällä uudella huippublogilla – tervetuloa Pinjacolada, Kasper Strömman, musaJussi ja niin söötti Torkkuja ja nokkosia. Juhlimme heitä ja meitä viime viikolla Sandrossa ja työhuoneella. Kyllä mä vaan sanon, että tämä bloggausmaailma on rikastuttanut mun elämää. Vaikka ruudun takana tunteja kyyhötetäänkin, niin kyllä ne ovat tuoneet mukanaan ihan ilmieläviä ystäviä. Muiskis!

Juhlamme sponsoroivat: Sandro, Saimaan juomatehdas ja Saloniemen juustola.*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

5 thoughts on “Pileet

  1. Hello there! I just found your blog through another blogger. Fantastic place here! I just wanted to let youi know I tried to 'follow by email' but when I tried, there was a FeedBurner message stating my request was not enabled…? ;( Maybe there's a way to fix this because I would love to get notifications of your posts regularily

Leave a Reply