Susi tulostimeksi

Ostin tovi sitten tulostimen. Vaatimuksena pieni, valkoinen ja mustavalkolaser. Nopealla kaupunkikierroksella Verkkokaupasta löytyi kelpo peli, Samsung ML-2165W. 20 e kun laittoi lisää sai langatonta tulostamista! Meillä siis mäkkiperheen pöytäkoneesta, kannettavasta ja puhelimista. Kiinni veti ja vain 89,90!
Pöydältä nätti pikku laite löysi paikkansa 5 minuutissa, asennus ottikin sitten sen 5 tuntia. Se jälkeen sieltä totta tosiaan langattomasti sain tulostettua kahdelta eri mäkiltä. Uusi kannettava kyllä herjasi jotain, että langattomassa verkossa on vieras laite laite, mutta kun printti siitä huolimatta tuli ulos, kone kiinni ja nukkumaan. Seuraavana päivänä kun avasin kannettavan eipä enää löytynytkään verkkoa. Hups. Sitä rukattiin ja soiteltiin niin welhot, mäkkikaupat kuin Samsungit, laitteita lisättiin ja poistettiin, käynnistettiin ja sammutettiin ja vatvottiin ees taas. Ja arvatkaa mitä, verkkoasetukset edelleen sekaisin kuin mikä. Kannettava toimii moitteettomasti muualla kuin kotona, paitsi jos kannan tuon Samsungin rappukäytävään.
Miksi tätä täällä sitten tilitän. Sen takia, että koen kaikkien iiihaaniien sisustusjuttujen lomassa joskus myös kertoa, jos joku ei olekaan niin ihanaa. Ja toisekseen siksi, koska Samsungin asiakaspalvelu on sitä mieltä, että jos tulostin toimii hyvin niin eiköhän se ongelma ole muualla. Kyllä minä nyt sanoisin Samsung se olit sinä joka tulit ja sotkit hommat. Ja kiitos Samsung Nordic Support *rasti viimeiseen ruutuun* Olen erittäin tyytymätön saamaani palveluun.

Samsung ML-2165W -tulostin // Verkkokauppa

PS. Jos joku osaa ongelman ratkaista, niin neuvot otetaan ilolla vastaan. Tai vaikka järkevällä hinnalla ostettavaa aateekooapua. Nyt on loppunut knowhow.

7 thoughts on “Susi tulostimeksi

  1. itse ostin Samsungin kameran, joka on kamerana ihan huippu, mutta Macbookin kanssa niistä ei kyllä saa kavereita millään. kamerassakin on mahdollisuus jakaa kuvia langattomasti mutta tätä tukevaa ohjelmaa en ole vielä Maciin löytänyt. onneksi johdolla pärjää – tosin sekin vaati ensin erillisen ohjelmiston asentamista.

  2. Ihmeellistä, miten jokin näin pieni laite voikaan saada höyryn nousemaan korvista. Ongelmiisi en osaa auttaa, mutta juttua lukiessani myötäelän kokemuksiasi. Itsellä oli syksyn ostoslistalla pieni ja musta tulostin. Pienen tutkiskelun jälkeen päädyin myyjän suosituksesta Epsonin xp-302 malliin. Piti olla hienosti toimiva langaton tulostin, edulliset värit ja jokaiselle värille erikseen ostettava mustepatruuna, jotta voi tulostaa esimerkiksi mustavalkoisia dokumentteja, jonkun muun värin ollessa loppu. Langaton tulostus toimii kyllä, mutta kopioida tai skannata ei voi langattomasti, eikä johto tietenkään kuulunut hintaan. Sinisen värin loputtua, ei tulostin enää tulosta minkään värisiä dokumentteja, ja mustepatruunat ovat onnettoman lyhytkestoisia. Se siitä helppudesta!

  3. Juuri toimistolla langattoman tulostuksen kanssa taistelleena sanoisin, että unohda langaton tulostus. :DMeillä ratkaistiin ongelma niin, että toinen tietokone on koko ajan piuhalla kiinni tulostimessa ja sitten tulostimen voi jakaa siitä eri koneelle langattomasti. Tämä pelittää ihan hyvin ja kun tuota kakkoskonetta ei ole tarkoitus siirrelllä mihinkään, saa se ollakin piuhan päässä.

  4. Tuollainen käy kyllä niin hermoille. 🙁 Minäkin ostin muutama vuosi sitten Samsungin langattoman lasertulostimen, eikä senkään kanssa ongelmitta selvitty. Useamman päivän ajan yritin saada sitä keskustelemaan Macbookin kanssa soitellen sinne sekä tänne ja päivän x kohdalla tuntui jo siltä, että kohta räjähdän vihasta. Välillä se ei suostunut tulostamaan enää piuhankaan kanssa, mutta yksi kaunis päivä onnistuin säätämään jotain (en tiedä mitä?), ja siitä lähtien on langaton tulostelu sujunut kerrassaan nätisti. Myöhemmin uusikin kannettava yhtyi kumma kyllä saumattomasti menoon mukaan ennakkoepäilyistä huolimatta.

  5. Aaah, ootte ihania =). Silläkin, kun mä luulin olevani ainoa kenelle nää laitteet tikkuilee, ja mahtavaa, kun muutkin ottaa aateekooraivoja. Mä oon niin hiilenä vaan kun tuijotankin tuota laitetta. Jos oisin tiennyt, niin saakeli oisin ottanut sen 20 e halvemman, niin ei ois harmittanut. Ja niin kuin ystäväni totesi, että on se tässä maailmassa kumma homma, kun kansakunta osaa lentää kuuhun, mutta ei s******a saa toimivaa tulostinta tehtyä. Näihin tunnelmiin ja huomenna soitto Verkkokauppaan.

  6. Minäkin istuin eilen ja itkin (!), kun lapsen Samsung Galaxyn liittäminen kodin langattomaan verkkoon sotki kaiken, koko langaton verkko hävis, ja silleen.. eli sympatiapeukutukset multa myös.

Leave a Reply