Trendig

Joku tovi sitten kirjoitin siitä Ikean uudesta Trendig-mallistosta, jonka tavarataloihin saapuminen oli tässä lokakuussa. Kaikessa hulinassa meinasi ihan ohi mennä, vaikka sitä muka niin odotin. Tänä aamuna suunnattiin sitten Vantaalle ja olihan niitä tuotteita ihan kivasti vielä jäljellä. Ostin lempparini – tuon tarjoilupöydän – se tulee passaamaan hyvin uuden ruokapöydän kanssa. 
Trendig-apupöytä 99 e // Trendig-occasional table // Ikea
PS. Käykääpäs muuten kurkkaamassa uusin blogitulokas. Salettiin seuraamisen väärti.

10 thoughts on “Trendig

  1. Hannele, Retromoderni, Ilona, Irmastiina, Lina ja Irina:Juu eikös olekin! Ja tuo on ihan oikeasti tukevaa tekoa, oli helppo kasata ja mikä parasta, se on kätevän kokoinen. Näyttää sopivasti Aallolta, mutta on huomattavasti kapeamoi, mikä on passeli meidän kapeahkossa olkkarissa – mahtuu hyvin ohi kävelemään ja ruokapöydän ääressä istumaan.Yellowyellowstripes: thank you <3

Leave a Reply