Neulasia

Joko iltaisin saa rueta polttaa kynttilöitä? Se on syksyssä se ainut kiva juttu. Mä en ymmärrä ihmisiä, joiden mielestä syksy on se ihanin vuodenaika. Ihanin?! Please. Onhan syksyssäkin kauniita aurinkoisia päiviä ja rapsakoita aamuja, ruskan värejä ja höyryävää hengitystä, mutta ei siitä huolimatta ihanin, ei!
Meille riittää pudonneet neulaset ihan vaan näissä tyynyissä. Sain ne kaupanpäällisenä, kun ostin talvihaalarin. Toimi oivana lohdutuslahjana kylmän vihaajalle.
Mulla alkoi marmoriprojekti Tebianin kanssa. Tulee muuten hieno juttu kohta.

Nappula-kynttilänjalat // Nappula-candle holders // Iittala
Fine little dayn Barr-tyynyliinat // Barr-pillowcases // Pikkulinnun kauppa*

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

3 thoughts on “Neulasia

  1. Mistä on tuo ihana pianolakattu musta pöytänne ? Olen tuumaillut etsiväni käsiini vanhan talonpoikaispöydän ja maalaavani sen mustaksi ja tämä näyttää prikulleen siltä, millaisen tahtoisin. On todella kaunis pöytä !

Leave a Reply