Sun puoli ja mun puoli

No niin, aamulla lähti kuusikko ja tilalle tuli 4-vuotiaan lempiväri. Yhteisymmärryksessä valikoimme todella hennon vaaleanpunaisen, joka itse asiassa alkaa olemaan äidinkin lempiväri. Meillä kun nämä kaikki huoneet ovat pariovien takia tai ansiosta miltei yhtenäistä tilaa, niin aina tarvitsee miettiä mitä mihinkin huoneeseen laittaa. Tehtiinkin kompromissi, että valkoinen ja siisti olkkarista katsottuna, tyttöjen runsas maailma sitten sieltä huoneen puolelta. Samalla porattiin koukut karmeihin ja saatiin keinu kiinni. Tuohon kuuluu se puinen roikkumistankokin, sellanen perussetti, jollasia roikku oviaukoissa kun itsekin oli nuori. Niissä oli kyllä sellaiset keltaiset hihnat ja nahkapäällysteiset renkaat. Ja setti löytyi mökkireissulta honkkarista, mun uudesta lempikaupasta. Oikein hyvä ja kaikki osapuolet tyytyväisiä.

Vaaleanpunainen Harmony-sisustusmaali  // Tikkurila
Keinu // Swing // Hong kong -tavaratalo

6 thoughts on “Sun puoli ja mun puoli

  1. I hear you! Jännää,miten se vaaleanpunainen, entinen inhokkini, on nyt melkeinpä suosikkini. Paras juuri tuollaisena hentona..tosin meidän pian 4v. ilmoitti,että hänen lempivärinsä on nykyisin musta -oh my!

Leave a Reply