Vauvavarustelua

Meillä toisen lapsen tuloon suhtauduttiin ehkä hitusen arkijärkevämmin kuin esikoiseen. Ja jokainen varmasti tietää, ettei kyse ole siitä etteikö hän olisi aivan yhtä odotettu ja tärkeä. Esikoiseen valmistautumisessa on vähän samaa kuin häävalmisteluissa. “Kerrankos sitä naimisiin mennään” “Tämä on elämäni tärkein päivä”, jolloin mistään ei tingata, kaikki on oltava uusinta uutta ja täydellistä, vaikka juhlien loppusummaksi riipautuisi 10 000 euroa. Enkä nyt parjaa häävalmistelijoita suinkaan, ihan omasta kokemuspohjasta tässä ammentelen ja vintissä kallista hääpukua roikuttelen. No mutta takaisin aiheeseen. Meidän vauva ei saanut enää tuhannen euron vaunuja eikä uutuutta kiiltävää turvakaukaloa. Hoitopöytäkin on todettu itse asiassa aika turhakkeeksi, kun kyllä se vaipanvaihto sujuu kepeämmälläkin varustelulla. Eikä se haittaa, että pesukone on päältä täytettävä, kyllä siitä kelpo vauvattelupiste tulee vanerilevyllä näiksi muutamaksi vauvakuukaudeksi. Se vaippailu ja vaunuaika kun on oikeasti tosi lyhyt.
Sain viime viikolla Granitilta lahjakortin, jota jo reippaasti käytin mökille. Samasta riitti vielä vauvavarusteluun. Hankin sillä reilun pinon pahvisalkkuja, joihin on nyt kätketty kylppärissä vaipat ja myöhemmin salkut pääsevät sitten lelusäilytykseen. Pienemmistä salkuista tein matkalaukut, jotka kulkevat kätsysti kaupungin ja mökin välillä. Pienelle vaipanvaihtoarsenaali ja isommalle puuhakassi automatkojen ratoksi.
Granit avaa nyt torstaina 26.9. toisen myymälänsä Kauppakeskus Forumin 3. kerrokseen. Sen kunniaksi voin jakaa teille ALEKOODIN. Jos ostoksesi ylittävät 50 e, sano kassalla “Susanna” ja loppusummasta alennetaan 10 euroa. Tuntuva ale eikö vaan! Ja ALEKOODI toimii myös Bulevardin myymälässä ja on siis voimassa molemmissa torstaista alkaen 10.10. saakka. 
Pahvisalkut, vihkot, leimasimet ja puuviivain // Granit*
*GranitSuomen Blogimedia yhteistyö. Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

6 thoughts on “Vauvavarustelua

  1. Kauniita kuvia taas ja täyttä asiaa.Meillä ei ole toista ikiomaa lasta, mutta työni puolesta meillä on jatkuvasti vauvoja. Vähällä sitä pärjää ja tahtoo pärjätä. Yleisesti ottaen kun monet vauvahärpäkkeet ovat niin kovin rumia.Ilona

  2. Voi kuinka ihailen tuota yksinkertaista ja niin kaunista tyyliäsi! <3Meillä on hoitopöytä käytössä kun se tuli saatua lahjaksi ykköselle, hirveenä vie tilaa ja ilmankin kyllä pärjäisi! Mulla oli pienenä juuri tuollainen pikkulintusoittorasia vaaleanpunaisena! Harmi kun sitä ei enää löytynyt mummilan kätköistä!

Leave a Reply