Myöhäisvenetsialaiset

Venetsialaiset 
“Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä 
veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhla.  
Länsi-Suomen rannikkoalueet ovat perinteisiä 
venetsialaisten viettopaikkoja.”
WIKIPEDIA

Meillä oli viikonloppuna myöhäisvenetsiajalaiset. Tämän terminhän minä opin vasta tänä kesänä, ei meillä päin lapsena tuollaisia kemuja ollut. Ja venetsialaisia kuulemma vietetään, vaikkei mökkiä talviteloille laitetakkaan. Ihan vain kesäkauden päättäjäiset. Hain Granitista aimo satsin tarpeellista tavaraa mökille. Vihdoin löytyi ne ihan perus pullo- ja tiskiharjat, metallisiivilä ja ruokapurkit, joissa ei turhilla kikkailla. Mukaan pakattiin myös uusi harava ja lehtikori sekä mappi tärkeille papereille, mutta tämä meidän syysteloille laitto ja järkkäily vaihtui ihan vaan sieneen ja saunaan. Pelattiin ja yögrillattiin, rentoa oli meno. Välillä hyvä näin.

Kansio ja muut työpöytätarvikkeet, rikkakihvelisetti, harava ja kori, apteekkipullot ja naru, renkaan heittopeli ja pesuaineet // Granit*

*Granit + Suomen Blogimedia yhteistyö. Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

6 thoughts on “Myöhäisvenetsialaiset

  1. Lähes kaaoksenomaisen viikon päätteeksi nämä sun kauniisti asetellut kuvat tuntuivat lohduttaville ja turvallisille. Elämä saatava taas järjestykseen ja hitaammalle temmolle, vaikka kiva viikko oli 🙂 Upeat kuvat siis, kuten aina 🙂 Teillä on upea mahdollisuus, kun on mieleinen mökki ja aikaa viettää siellä!

    1. Voi kiitos. Ja niinkuin blogimaailmassa yleensä, tarjolla vain kauniita ja rauhallisia paloja. Kyllä se kaaos oli välillä tuollakin =) Esimerkiski vauva putosi sängystä. Oh my ja onneksi selvittiin säikähdyksellä.

    2. Hui! Onneksi ei käynyt kuinkaan! Siiri tippui pienenä sitteristä, mitä ville siirsi nostamalla…kauhea olo tulee tollasen jälkeen vaikka lapsiperheissä sattuu ja tapahtuu vaikka mitä 🙂

  2. Täällä(kin) on otettu designöverit ja kuten Riikka kirjoitti, kuvasi lohduttavat… koira, makkarat, ryijy, rauhallinen unenomainen tunnelma. Onneksi pääsen viikon päästä vihdoin maalle täältä ison kaupungin pöhinästä. Hieno kaupunki, mutta tällainen maalainen toppahousu tarvitsee välillä kyllä hieman lomaa…ps. Huomasin muuten että sivupalkissasi oli meijän wanha blogi Ragrug, jota ei siis enää päivitetä. Uusi on http://seesbysanni.blogspot.fi/Terkuin, Sanni

    1. Kiitos <3 Juu älä muuta sano. Vaikka kaupungissa on kuinka kivaa, mä tarvitsen kyllä näitä irtiottoja. Katos niinpä olikin vanha vielä. Mitenkäs se sinne jäänyt. No nyt hoidettu 😉 Mukavaa viikkoa!

Leave a Reply