Pankkikonttoreiden taideaarteita

Terveiset Aleksis Kiven kadulta, Populusta vastapäätä. Nyt olisi tiedossa ehdoton menovinkki, varsinkin jos taide yhtään kiinnostaa. Ja vielä edullinen taide. Tänään, huomenna ja lauantaina siellä järjestetään Taidesäätiö Meritan pop up -myymälä, joissa tarjolla on taidetta moneen makuun. Teosten hinnat vaihtelevat 10 – 1000 euron välillä. Monet grafiikantyöt saa julistehintaan ja valmiiksi kehystettynä. 
Taidesäätiö Merita on yleishyödyllinen säätiö, jonka tarkoituksena on toimia suomalaisen taiteen ja taidehistorian tutkimuksen hyväksi. Säätiö osti Nordean pankkikonttoreiden taideaarteet, joista osa tullaan myymään seuraavan viiden vuoden aikana. Vuosikymmeniä pankkikonttoreiden asiakastiloja, työhuoneiden hämärää tai johtokunnan kokoushuoneita koristaneet teokset etsivät nyt uusia seiniä asuttavakseen. 
Minä kävin jo seivaamassa omani, käy sinäkin. Tuolla on kyllä tosi makeita töitä nyt järkihintaan. Nuo minun makuun passaavat graafiset viiva-ruutuhommelit olivat siinä parin sadan kiepperöissä. 
Keskiviikko 18.9. // 12-18
Torstai 19.9. // 11-14
Lauantaina 21.9. // 11-14 
Pop up -myymälä sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 3-5.

8 thoughts on “Pankkikonttoreiden taideaarteita

  1. Voi hitsit! Miksi kaikki ihanuus aina helsingissä? Pahnat. Pitäisi olla oma taidehankkija niin voisi sen valtuuttaa ostamaan itselle jotain ihanaa.

    1. Joojoo, ilman muuta. Ja varmasti vielä jäljellä, kun lauantai on varmasti ehkä se ruuhkaisin päivä. Yleensähän näihin arkipäivä aikoihin ollaan töissä.

  2. Voi Varpunen minkä teit! Juuri eilen oli iltateen äärellä puhetta siitä, kuinka kiva olisi saada lisää seinäkuvia. Eihän se auta kuin mennä, sijaitsee vielä aivan naapurissa. Kiitos vinkistä!

    1. No niin, napakymppi! Kun nyt muutkin ihmiset tajuaisi, että voisi ostaa ihan perusseinäkuvien hinnalla oikeaa taidetta, jonka arvo vielä saattaa noustakin. Ja kun on laidasta laitaan ja moneen tyyliin, niin luulisi löytyvän mieleinen. Niin ja kannattaa jututtaa henkilökuntaa siellä, ovat niin asiantuntijoita, että saat tietää vielä ostaessasi että mitä ja kenen tekemää tarttui mukaan 😉

    2. Ja taulu kainalossahan sieltä poistuttiin! Hieno tempaus, upeita teoksia ja kuten sanoit, erinomainen henkilökunta. Kiitos vielä vinkistä, kyllä taas kannatti lueskella blogeja työajalla! Minä olen tykästynyt myös taidelainaamojen palveluihin. Tavaksi on tullut ottaa uusi taulu kun edellinen on saatu maksettua. Ja suoraveloituksena kun makselee, se on vähän niinku ei maksais olleskaan – –

Leave a Reply