Kävellen Ikeaan

Me lähdetään viikonlopuksi mökille, mutta jos ei, niin mentäs Tulli- ja pakkahuoneelle. Tiesittekö, että sinne on rakennettu kolme lasten unelmakeittiötä siitä Ikean uudesta Metod-sarjasta? Lapset saivat kertoa millainen olisi heidän lempikeittiönsä ja kolme suunnittelijaporukkaa, Pentagon design, Beacon Helsinki ja Aalto+Aalto toteuttivat näiden toivomusten inspiroimina kyökit. Me testattiin jo pressipäivänä ja oli suksee. Käykää ihmeessä katsomassa (keittiöt ovat muuten myös huudettavissa Huuto.netistä tapahtuman jälkeen). Nyt lasten viikonloppuna tuonne tulee myös se Ikeoista tuttu Småland-leikkimaailma, jossa voi leikkiä, piirellä, kokkailla ja tuunata oman IKEA-lelun. Välipalakin tarjoillaan. (En ole varma onko “hoitopalvelu” käytössä, oispa vaan, niin aikuiset voisi nopeasti kiertää vielä muutkin paikan näyttelyt.) Menkää ihmeessä kipin kapin tuonne, nyt ei tarvii edes autoa tai bussia päästäkseen syömään hodareita!

Täältä lisää infoa aukioloajoista etc.

Varpunen + Helsinki Design week -blogiyhteistyö

Leave a Reply