Poks poks

Pikainen pit stop kotona. Viikonloppuna juhlitaan mökillä, joten tultiin hakemaan ruoka-aineita sun muuta puuttuvaa. Juhlavalmistelujen lomassa ollaan vihdoin päästy huvittelemaan jättisaippuakuplillakin – tuo Onnioon mattopiiska kun sopii sellaiseenkin. Niiden sivulla on resepti liuokseen, mutta jos haluaa tehdä ihan ämpäritolkulla, neuvon tekemää tätä. Tuossa toisessa on glyserolia, jota myydään 1 desin pulloissa apteekeissa ja maksaa noin 5 e pullo. Ämpärilliseen tarttis 10 pulloa, joten viidenkympin litkua ei meille tule. Tämä toinen resepti kaipaa keittämistä ja liisteriä, ja neuvotaan odottamaan yön yli, mutta ainakin valmisliisteriä käyttämällä meillä tuli kuplia ihan saman tien. Ja kannellisessa ämpärissä seoksen pitäisi säilyä koko kesän. Tää on niin hauskaa, testatkaa!
7 l vettä
1 kg sokeria
1 dl liisteriä
0,5 l Fairya
1) Keitä vesi ja sulata sokeri siihen. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi 2) Lisää liisteri ja astianpesuaine. Sekoita tasaiseksi. 3) Anna tarvittaessa seistä yön yli.
Mattopiiska // Onnioon // myynti Kodin1, Citymarket, Stockmann
Kannellinen ämpäri // Hong kong

Ihanaa kesää, nää suuntaa taas koht’ maalle.

7 thoughts on “Poks poks

    1. No mä katon kanssa kateellisena noita kiehkuroita. Isältään perinyt tai siis isän puolen naisilla on kaikilla ihan hullun paksut ja ihanat hiukset. Lucky her <3 Itse olen teitin kanssa ihan samaa luimulettiluokkaa 😉

Leave a Reply