Reilun kaupan hedelmiä

11 thoughts on “Reilun kaupan hedelmiä

  1. Moikka Suki! Onpa ihanaa, että sattumalta löysin blogisi. En ollenkaan tiennyt, että myös bloggailet, "tunnen" sinut sisustuslehtien sivuilta. Olet muuten ihan oikeasti ensimmäinen sisustuslehtien sankari, joka on saanut tarkistamaan, kuka niistä sivuista on esteettisessä vastuussa 🙂 Googletettukin on, mutta niin vain ei blogia löytynyt. Viimein löytyi, kiitos Vihreä Talon kesäjuhlien! Keep up the good work!Ja sitten haluaisin palata ajassa taaksepäin jokusen vuoden… Meidän keittiöllä olis myös kiivas tarve väliaikaiselle miniremontille. Juuri sellaiselle, jonka itse toteutitte Varpusperheessä ennen putkiremonttia. Mitä materiaalia olivat ne kaapit, jotka maalasit valkoiseksi? Mikä välineistö/maalit olivat siihen hommaan passeleimmat? Myöskin keittiöstä löytyy laattaa, jonka haluaisin raikastaa samassa väliaikaisremonttisyssyssä. Onko vinkkejä? Maalaus olisi niiden röpelölle pinnalle varmaan paras, mutta mikä maali siihen sopii? Liikkeissä olen valitettavasti törmännyt todella epäpätevään ja "ei onnistu"-opastukseen, joten kysytään kokemukselta :)Terveisin,Miehen mukana tuli tosi "jännä" superfiksausta kaipaava rintamamiestalo (alias Tanja)ps. Mikäli spämmäsin blogiasi liikaa, ja mikäli ehdit vinkkejä antaa, voin vastaanottaa vinkkejä myös sähköpostiini tanja_rongas@hotmail.com

    1. Oi mahtava viesti täällä, tulipa niiiin mukavalle mielelle <3 Kiva kun löysit tänne! Juu aikanaan kuin aloittelin tätä bloggaamista, niin en halunnut sekoittaa töitä tänne. Ne sai hoksata ketkä hoksas, mutten sitä niin mainostellut =)Ja onea keittiöremppaan. Meillä oli ne vaniljan väriset vanhat ovet ihan tehdasmaalattua MDF:ää eli sitä mitä suurin osa kaappien ovista on. Ja mä pistin menemään ihan Miranolilla ja pienellä vaahtomuovitelalla ja hyvä tuli. Tietty kulutuksen kestosta en vuositolkulla tiedä, tuo kun oli meillä väliaikaisratkaisu ja nyt kaapit jo kaatopaikalla. Itse en ole laattoja maalannut, mutta kuullut että niillekin löytyy maali, tarkista ohje Tikkurilan maalilinjalta, ne on tosi proita siellä. Tuo kaakelimaali on kuulemani perusteella parasta seinälle ja mieluiten juuri keittiöön, jossa se kulutuksen kesto ei ole kaikkein vaativinta. Lattioista olen kuullut joskus raapiutuvan irti..Mahtavia remonttihetkiä rintamamiestalon kanssa, palataan jälleen <3 Mukavaa kesää!!

    2. Suuri kiitos vinkistä! Nyt alkaa miehen suostuttelu. "Kyllä siitä oikeasti tulee ihan hyvä, kato nyt vaikka tän Sukin keittiötä!" Sit jos menee pieleen, ni aikaistuupa ainakin remontti 😀 Aurinkoista kesää!

Leave a Reply