Arvonta

Hei mitä teette ensviikolla? Minä menisin Turkuun, jos pääsisin. Keskiviikkona aukeaa Turku Design Festival ja se kestää tuonne 21.5. saakka. Turun alueen mielenkiintoisimmat muotoilijat, näyttelyt, työpajat, luennot ja hyvät leit nait shoppingit mukavilla aleilla kuulostaa kutsuvalta. Itse ainakin haluaisin nähdä tuon näyttelyn rullalautojen muotoilusta ja grafiikoista lajin alkuajoista tähän päivään, ja Kontissa oli jos jotakin mielenkiintoista joka päivä. Ainakin Saana ja Olli pop up shop pe 17.5. Kun en itse paikan päälle pääse, lupauduin näin virtuaalisesti tukemaan tapahtumaa arvonnalla.

Kerro mikä festariohjelmasta uppoo sinuun parhaiten, niin minäpä arvon kaikkien vastanneiden kesken Saanan ja Ollin hamppukankaisen Maailman synty – “kesämökkisetin”- pannumyssy purukahveille ja patakinnas grillauksiin. Arvonta-aikaa on viikko, joten onnetar piipahtaa täällä Varpusilla 15.5.

Niin ja jos joku muukaan ei pääsee just tuolloin festariaikaan Saanan ja Ollin Kontti pop up shopiin, niin heidät löytää Sisustuksen Koodin kanssa saman katon alta (Linnankatu 6) kesän ajan 27.5.-10.8.

Vielä tuosta TDFsta. Nuo tapahtuman grafiikat ovat olleet supermakeita aiempinakin vuosina. Viime vuoden flyeriä roikuttelin seinällä vuoden ajan. Olikohan saman porukan kuin tänä vuonna, onko jollain tietoa?

77 thoughts on “Arvonta

 1. All things skateboarding olisi myös mun makuun! Saanaa ja Ollia ei voi olla kotona liikaa ja tottakai tähän on osallistuttava 🙂 Nähtäväksi jäänee pääsenkö itsekään paikalle.

 2. Apua, näyttääpä kivalle tapahtumalle. Vaikea sanoa tapahtumaa kokematta, että mikä olisi se ehdoton hitti, mutta muotoilijoiden ap kuulostaa ainakin huokattavalta.Tapahtuman nettisivu oli jo niin dyylikäs, että voin hyvin uskoa, että julkkarit ja muut mainoskamat ovat kauniita.

 3. Itseä kiinnostaisi eniten sunnuntaina oleva retrotori ja brunssi.Paitsi että kierrätysmateriaaleista tehty design kiinnostaa, niin myös brunssi.. Sitä kun ei nykyiseltä asuinpaikkakunnalta saa mistään!Myös mökkikuume vaivaa ja nuo Saanan ja Ollin kesämökkikitin tuotteen sopisivat tulevaisuuden mökkiin mainiosti :)-Koo// http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

 4. Oi, kummitytön veisin Dressing Mimia Design Clubille, jos emme asuisi väärällä puolella Suomea!Itse ryntäisin Kuralan kyläjuhlille! 🙂

 5. Mukana arvonnassa! Aion ehdottomasti käydä Saanan ja Ollin pop upissa Kontissa, koska se on ihan naapurissa. Lisäksi silloin on syntymäpäiväni, niin sieltä voisi ostaa kivan lahjan itselle 😛

 6. Olipas mielenkiintoista ohjelmaa! Eniten kiinnostaa "Turku Fashion Flea", "Vintage! Kuralan kyläjuhlat", "Ekodesignmarkkinat" ja "Retrotori ja brunssi".

 7. Voih, olisipa mukava päästä mukaan tapahtumaan, mutta valitettavasti jää muiden kiireiden alle. Ohjelmassa oli paljon kiinnostavaa, mutta eniten upposi Design by night ja tietysti Saanan ja Ollin pop up kauppa.

 8. Retrotori ja Silmuilla-pukuesitys kuulostivat kiinnostavimmilta! Sääli, että asun toisella puolella Suomea, miksei siellä päin voida järjestää tuollaisia tapahtumia 🙁

 9. Tuo ensimmäinen, Muotoilun iltapäivä, kiinnitti huomioni. Vaikka en varsinaisesti ole perustamassa muotoiluun liittyvää yritystä, voisin kuitenkin hyödyntää ideoita toisella sektorilla. Eri alojen yhteistyö = innovaatioita!

 10. Minuun uppoo eniten tuo skeittinäyttely sekä bileet Bore-laivalla. Tarkoituksena on kyllä osallistuaKompuutteripoika Tomihan se tänäkin vuonna on toteuttanut visuaalisen ilmeen. Taitava mies! 🙂

 11. All things skateboarding kuulostaa mielenkiintoiselta, olen aina jotenkin tykännyt miten hienoa taidetta skeittalaudoista löytyy!

 12. the great gatsby -muotinäytös on varmasti ihana, samoin all things skateboarding vaikuttaa lupaavalta! vintage! kuralan kyläjuhlat ois kuitenkin ehkä se mistä menisin eniten pähkinöiksi, kaikki 50-lukulainen saa sydämen lepattamaan!

 13. The Great Gatsby -muotinäytös ja sitten menisin sen jälkeen vielä katsomaan elokuvan. Turku on niin ihana kaupunki, kunpa pääsisin paikalle.

 14. Minua kiinnostaisi Versot-näyttely. Olisi kiva päästä paikalle, mutta kotiäitiys menee nyt edelle. 🙂 Harmi, ettei äiditettävä ole innokkaampi ratastöröttäjä, muutenhan voisi harkita pientä junaretkeä.

 15. Tuo Muotoilijoiden aamupäivä voisi olla omalla kohdalla ajankohtainen, kun kuukauden päästä pitäisi olla muotoilijan paperit taskussa 🙂 Saana ja Olli on tosi rocks kans!

 16. Olisipa kiva päästä käymään tuolla vaikka viikonloppuna, vanhassa kotikaupungissa. Muotoilijoiden aamupäivä kiinnostaisi, mutta sinne en taida päästä. Muuten putiikkikierros olisi ainakin ehdottomasti listalla ja jos tuonne saakka lähtee niin myös Versot-näyttely ja All Things Skateboarding!

Leave a Reply