Arvonta

Hei mitä teette ensviikolla? Minä menisin Turkuun, jos pääsisin. Keskiviikkona aukeaa Turku Design Festival ja se kestää tuonne 21.5. saakka. Turun alueen mielenkiintoisimmat muotoilijat, näyttelyt, työpajat, luennot ja hyvät leit nait shoppingit mukavilla aleilla kuulostaa kutsuvalta. Itse ainakin haluaisin nähdä tuon näyttelyn rullalautojen muotoilusta ja grafiikoista lajin alkuajoista tähän päivään, ja Kontissa oli jos jotakin mielenkiintoista joka päivä. Ainakin Saana ja Olli pop up shop pe 17.5. Kun en itse paikan päälle pääse, lupauduin näin virtuaalisesti tukemaan tapahtumaa arvonnalla.

Kerro mikä festariohjelmasta uppoo sinuun parhaiten, niin minäpä arvon kaikkien vastanneiden kesken Saanan ja Ollin hamppukankaisen Maailman synty – “kesämökkisetin”- pannumyssy purukahveille ja patakinnas grillauksiin. Arvonta-aikaa on viikko, joten onnetar piipahtaa täällä Varpusilla 15.5.

Niin ja jos joku muukaan ei pääsee just tuolloin festariaikaan Saanan ja Ollin Kontti pop up shopiin, niin heidät löytää Sisustuksen Koodin kanssa saman katon alta (Linnankatu 6) kesän ajan 27.5.-10.8.

Vielä tuosta TDFsta. Nuo tapahtuman grafiikat ovat olleet supermakeita aiempinakin vuosina. Viime vuoden flyeriä roikuttelin seinällä vuoden ajan. Olikohan saman porukan kuin tänä vuonna, onko jollain tietoa?

77 thoughts on “Arvonta

  1. Kiitos tapahtumavinkkauksesta! Täältä susirajalta tulee harvemmin jalkauduttua etelään ja sattumalta aikeissa juuri Turkuun ensi viikolla. Vau! Polka Jam kiehtoo!

  2. Voi kumpa asuihin lähempänä niin kyllä lähtisin ja kaikki kiinnostaisi! Täältä Oulusta on vaan turhan pitkä matka :/ Mukana kuitenkin kovassa arvonnassa!

  3. Retrotori ja brunssi, sekä Ekodesignmarkkinat ovat mielenkiintoisimmat. Myös opiskelijoiden Versot-näyttelyn kävisin ehdottomasti tsekkaamassa mikäli pääsisin paikalle

Leave a Reply