Pientä puuhaa puuskuttaen

Kiitos heti alkuun kaikille innokkaille vinttikirppisostajille, pelastitte viime viikkoni! Sain tuo kaaoksesta kummittelevan vintin vihdoin tyhjäksi ja viimeisimmät rippeet kuljetettua mökille, joten nyt on jälleen hetkellisesti rauhallinen mieli. Kaapit ojennuksessa, neljä viikkoa h-hetkeen! Oltiin viikonloppu siis maalla, mutta nyt alkaa olla tällä emännällä jo niin tukalat olot, ettei juuri mistään mitään tullut. Vähän kun puuhasteli, niin sykeet katossa ja pelkkää puuskutusta ja ähinää. Kesähuoneeseen saatiin vietyä ystävän lahjoittama peili, joka olisi muuten mennyt roska-lavalle. Ei tietenkään, tuohan on hieno kapistus just tuonne. Vinttisiivouksessa löysin myös nuo vanhat kupariset rikkalapion ja harjan, jolla saa vähän roskia lakastua – kunhan taas taipuu. Kesähuoneen eteiseen piti asentaa hyllyt, mutta hormoniaivoilla sahautin sitten liian leveät hyllylevyt. No kannattimet odottaa, laitetaan sitten, kun mitat oikein sattuu. No naulakko meni nappiin, taisi olla ainut homma mikä onnistu ekalla. 
Leikkimökki pohjamaalattiin sisältä, saunaan ei koskettu muuta kuin lämmitysmielessä. Se on sen verran isompi projekti, että odotetaan kesää. Tarkoitus olisi kuoria vanha hirsirunko esiin noiden paneelien alta, uusia lauteet yhdelle pitkälle seinälle ja mahdollisesti sävyttää tummaksi koko pömpeli. Mutta kyllä siellä saa mukavat löylyt, näyttää se sit vielä miltä tahansa.
Gubin Mategot-naulakko // Coat hanger // Finnish design shop

10 thoughts on “Pientä puuhaa puuskuttaen

  1. Haa, noista keräämistäni pitseistä saankin kivan verhon saunaan! Jos tekisi ikkunankokoisen kehikon johon pingottaisi pitseistä tehdyn verhon. Hmm. Pitää vielä mallailla peittävätkö tarpeeksi, ulkoilureitti menee suht lähellä ikkunaa…

Leave a Reply