Palaset

Tuosta makuuhuoneen aikuistumisesta jäi jäljellle entiset yöpöytämme, maalatut Palaset-laatikot. Olin löytänyt ne aikanaan pilkkahintaan Aino-kirpputorilta ja maalasin ne erääseen työjuttuun Tikkurilan Empire-maaleilla. Muovikuutioille eka maalipesu, pieni hionta ja sitten kahteen kertaan kuvioiden maalaus/väri. Aikamoista askartelua ja maalikerrosten kuivumisia, mutta viikossa tuli valmiiksi.
Nyt siis ne irroitettiin seinistä ja jäivät odottamaan vinttimatkaa lattialle. Tuossa ne nyt nököttävät lastenhuoneessa. Hauskoilta näyttävät, saavat olla tovin siinä.
Palaset-boxes // flea market find
Paints // Tikkurila
Marimekko’s cardboard cases // Finnish design shop
Hang it all // Ambiente direct
Fox mask // Paloni 

6 thoughts on “Palaset

  1. mulla on keväällä meidän palasien tuunaus edessä, kiitos tosta maalipesu ja hiomis vinkistä 😉 mä kun ajattelin vaan päästä helpolla ja vedellä spray maalia pintaan… Saako noihin ihan siveltimelläkin hyvää jälkeä? Purkkimaaleissa olis vähä enemmän värivaihtoehtoja 🙂

Leave a Reply