Tankoilua

Tehtiin lauantaina mökkikeittiöön tuollainen reelinkitanko keittiövälineille. Paikallisen Rautian LVI-osasto pärjäsi siinä missä muutkin ja kaikki tarvittava saatiin kasaan 44 eurolla. Myyjäkin oli heti alussa mukana vaikka mitään putkiremonttia tässä oltukaan tekemässä. Löydettiin tuollaiset kierteelliset putken osat (4.), jotka sai ruuvattua suoraan seinään, joten kiinnitys ratkesi helposti. Ruuviksi olisi tietenkin voinut laittaa leveäkantaisen ruuvin, sellaisen, joka ei reiästä läpi holahda, mutta päädyimme
ohuempaan ruuviin ja brikkaan, niin pysyi porattava reikäkoko saumaan sopivana eikä laattoja tarvinnut rei’ittää. 
Aamukuuklauksella löysin vielä kupariset S-koukut, jotka olivat sopivaa koko luokkaa. Tilaus on vetämässä, ja kun/jos Atlantin yli saapuu, niin kuvailen sitten koko lopputuleman. 

4 thoughts on “Tankoilua

  1. Hieno on edelleen! Vielä kun saat kaikki tilpehöörit paikoilleen niin avot.Kivoja tuommoiset pikku projektit, rautakapoista löytyy vaikka mitä. Kävin itsekin tänään K-Raudassa tsiigailemassa vaneri- ja osb-levyjä, säilytysjärjestelemiä ja kaikenlaisia metallisia pikkujuttuja =)

  2. Great idea! We are looking for a good solution for our towels in the bathroom. Two holes are in the wall already (made by the former owner), but we didn't find a fitting towel rack! Maybe we'll take your idea! Thanks a lot for the inspiration.

  3. Jotain tuollaista meilläkin oli mielessä kun ei löydetty sopivan mittaista tankoa keittiöön. Kiva nähdä, että onnistui kotikonsteilla ja vieläpä erittäin tyylikkäästi.

Leave a Reply