Pihasuihku

Tammikuun hässäköissä ei juuri maalle ole ennättänyt, mutta kun vielä tämän viikonlopun ahertaa, niin seuraavana suunnataan kyllä het’ kello 16 kohti mökkiä. Hommat ovat kuitenkin siellä iloisesti edistyneet, kunnanvesi tulee nyt sisälle (toivottavasti lavuaariin ja viemäreitä pitkin uloskin), lattiat ovat maalattu ja ullakollekin pääsee kipuamaan katosta vedettäviä portaita pitkin. Hiljaa hyvää tulee!
Haaveissa ovat jo kesäiset mökkipäivät ja lankesin tässä humussa tilaamaan puutarhaan suihkun. Meillä ei ole omaa rantaa, mutta suihkuun johdettu kaivovesi vilvottaa varmasti. Ja onhan tuo kuparinvärinen vilvoittaja mitä stylein vai mitä? Bloomingvillen tätä kesää ja itse ainakin käännyin Maja decorin puoleen tilauksessa. 

2 thoughts on “Pihasuihku

  1. Hieno se on! Oi, kesäpäivät.. Ne kovin odotetut ja kaukaiset kesäpäivät. Minäkin haluan vielä jonain päivänä mökin 🙂 Terkuin Peetahttp://rawdesignblog.blogspot.fi/

Leave a Reply