Apua, tilaa!

Tuleeko muillekin valon lisääntyessä hirveä tarve vähentää tavaraa, saada avaruutta ympärille ja heittää kaikki pölyä keräävät vuntut pihalle? Aurinko paljastaa kaiken sen, mistä talven pimeydessä on luistettu. Voi tsiisus sanon minä. Nyt en olisi ihan valmis joka kolon kevätsiivoukseen, vaikka nurkat  uhkaavasti siitä muistuttelevat. 
Olkkarin tason sain kasattua torniksi ja vietyä kassitolkulla lehtiä pois. Nyt on ainakin vajaa neliö lisätilaa liikkua.  Tämä saa kelvata toviksi.

14 thoughts on “Apua, tilaa!

  1. Jaahas, mihis se keskeneräinen kommenttini mahtoi kadota…? Hmm, noh, uusiks vaan. Meillä vilunväristyksiä ja ahdistuskomplekseja aiheuttavat iänikuiset vaate-, lakana ja pyyhepinot, eli lyhyestu tekstiilit! Joka paikka pursuaa puhtaita, likaisia ja siltä väliltä olevia pinoja kasoja ja lajiteltavia ryhmäkkeitä, argh! Kun vaan lottovoitto paukahtaa tilille meikämamma suuntaa ikean vaatesäilytysosastolle…

  2. Tulee! 🙂 Tänään luovuin kahdeksasta tuolista (tai no, tein päätöksen luopua kahdeksasta tuolista, tuossa nuo vielä nököttää ja odottaa uutta sijoituskotia), ja toin tilalle neljä uutta (vanhaa)! Ihan hirrrveesti enemmän valoa ja happea tämän päähänpiston myötä. 😀 Nurkka kerrallaan on oiva tahti. 🙂

  3. Niin tuttu tunne. Mäkin luopumassa muutamasta huonekalusta. Tuleepahan vähän ees tilaa, mut toi on hyvä tahti: Nurkka kerrallaan 🙂

  4. Sama täällä! Kovasti oon aloittanut jo raivailua, nimittäin keittiön kaapeista! Järkeilin, että jos sinne + muualle kämppään sais kaappeihin tilaa niin voisi tunkea siihen vapautuneeseen tilaan kaiken muuaalla pyörivän ylimääräisen. 2/10 keittiöstä siivottu, sehän on jo melkein hyvä. 😀

  5. Hyvä, että siekin. Mie luulin, että olen ainut, joka sekoaa tähän pölyyn ja rojun määrään. Toissailtana kävin läpi lehdet mutta kirppis pitäisi vielä rykäistä.

  6. Justiinsa tänään rupesin oikein katselemaan kaapin periä sillä silmällä. Viiden minuutin järkkäilyn ja turhien pahvilaatikoiden ratkomisen jälkeen saatiin tilaa ainakin neliö myös tänne. Kyllä kannatti!

  7. Voi kauhistus! Minä olen kai vielä niin talven lumoissa, että en näe järkeä ryhtyä kevätsiivoukseen. Tarvetta kyllä olisi. Sauna on niin täynnä tavaraa, että sitä ei uskalla näyttää kenellekään, ja sängyn alla on sellainen tungos, että villakoirillakin on ahdasta. Viimeistään sitten, kun vesi alkaa tippua räystäiltä…

  8. Soulmates, lohduttavaa, että muillakin, vaikka ottaisin milloin vain vielä tuon K-O:n talven lumon =) Tämä olo on piinaava eikä parane kuin komero kerrallaan. Onnea puurtamisiin joka torpassa.

  9. Kappas sama fiilis. Jos nyt sais edes puhdasta ja tavarat johonkin järjestykseen. Asun pahimmanlaatuisten hamstraajien kanssa. Jari ei luovu mistään, KOSKAAN! Iida-Elviira on ihan samanlainen 🙂 Joten minä tyhjennän omia kamoja kirpparille ja siedän noita kahta hamstraajaa 🙂

  10. Tulee totta maar! Vähän väliä iskee siivousvimma. En voi sietää röykkiöitä ja pölynkerääjiä :-). Mistä muuten noita valaisimia saa? Se on hieno!

Leave a Reply