Filtti

Viime kuukausina on kannettu laatikkotolkulla tavaraa mökille varastoista sun muista. Nyt välillä toisin päin. Kesämökin vinteiltä löytyi vaikka sun mitä, viimemmäkseen tämä villapeite, joka päätyi nyt pyykkikoneen kautta kotiimme. Mun torkkupeitekokoelma alkaa pian olla saman suuruinen kuin keittiöpyyhekavalkaadi, mutta minkäs mahtaa, ei tätä voinut jättää ummehtumaankaan.
(Tulisi muuten makee takkikin, jos ois kunnon ompelijasorttia.) 
Summer cottage’s attic find: old wool blanket.

9 thoughts on “Filtti

  1. Mulle tulee niin mökkikuume, kun visiteeraan täällä sun blogissa. Vaikkakin aika mökkimäisessä kodossa asumme. Nopeasti oletta taas saaneet ihanan näköistä, jee!!

  2. Hei!Kaunis viltti, eihän tuon alla voi nähdä kuin kauniita unia :)Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan uutukaiseen sisustusblogiini, joka kertoo uuden omakotitalomme kodikkaan modernista sisustuksesta sekä muista arjen iloista. Menossa mukana myös kolmevuotias tyttäreni ja chihuahua-poika. Tervetuloa käymään: http://modernistikodikas.blogspot.fi

  3. Vanhempien asuntovaunusta taitaa löytyä samanlainen viltti, tulee hyviä muistoja mieleen 🙂 Odotan ihan innolla lisää kuvia mökkikeittiöstänne! Meillä on myös on keittiöremppa meneillään, ryhdyttiin itse nikkaroimaan kaapistoja rimalevystä ja mietittiin samanlaisia lankavetimiä, mutta päädyttiin kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen toisiin. Nyt miltei kaduttaa kun näyttää niin mukavan rauhalliselta yhdistelmältä puu ja vetimet kuvassasi:)

Leave a Reply