Hyvä Piia!

12 thoughts on “Hyvä Piia!

  1. Hi there, mentioned and linked you on my blog today. Hope it is ok with you. If you don't agree please let me know.Kind regards,Stephanie Kosterhttp://interieur-coosje.blogspot.nl/2013/01/bloemetjes-behang.html

  2. Voi muruset, niin samaa mieltä! Aivan supermakea tuo sarja. Vaikka kaapissa on jo sen kymmentä astiastoa, niin kyllä tuosta tarttee hankkia tuo ovaalivati ja kannu. Voi Piia minkä teit, Paratiisikin vapisee.

  3. Todella kivan näköiset! Arctica ei koskaan ole ollut mun suosikki, johtuisko siitä että se kuului joka toimiston vakioastiastoihin eli olivat mun makuun liian tavalliset. Mutta nämä kuvioidut ovat jotenkin todella siron oloiset ja oman näköiset, mielestäni paljon parempi kuin mustavalkoinen Taika. Voisin jopa harkita!

Leave a Reply