Rapsakkaa remonttia

Aika vilakka oli viikonloppuna remppailla. Tupa on nyt paperoitu kauttaaltaan ja haltexit nakuteltu seiniin.
Vanhassa eteisessä oli paneelit ja päädyssä pari komeroa. Toinen ihan säilytyskäyttöön, toisen takaa pääsi vinttiin vieville portaille. Purimme komerot ja portaat jo alkumetreillä, niin saatiin hitusen enemmän tilaa eteiseenkin. Uusi lisätilahan on kylmää kuin mikä samoin vanha yksinkertainen lattia. Edellisenä viikonloppuna eteinen sai pohjan kautta rakennetun kaksinkertaisen eristetyn lattian ja nyt jatkoimme eristämällä lisätilan seinät. Pintaan jatketaan paneelia, mitä siellä nyt olikin jo ennastaan. Maalataan tietenkin valkoisiksi, kunhan nyt siihen saakka päästää. Muutoinkin tulee aikamoinen Piet hein ek -ratkaisu siitä paneloinnista. Ei nimittäin enää löydy samaa edellisen isännän itse höyläyttämää mistään. Päädyimme mukavaan tilkkutäkkiratkaisuun, menköön uria ja sorvauksia miten sattuu, valkoinen maali  pelastakoot lopputuleman. Sisäkattoa tarttis nyt miettiä, niin ei mene kaikki lämpö vintin harakoille. Katosta vedettävät portaat nyt ainakin. Let sii.

3 thoughts on “Rapsakkaa remonttia

Leave a Reply