DIY: piparimuotit

No niin, nyt on tämän joulun piparimuodot hoidossa. Osallistuin äskettäin piparkakkumuottityöpajaan, jossa sai väännellä läkkipellistä mieleiset muotit. Hauskaa tekemistä kuin mikä, tosin kolvin käytössä on vielä treenaamisen varaa. Pian siis tiedossa geometrisiä leivonnaisia, ja jos taidot riittävät, niin kolmiulotteisia piparipyramidejä myös tulossa.

11 thoughts on “DIY: piparimuotit

  1. Tykkaan! Olen lahdossa tanaan pikavisiitille Suomeen tai siis niin pikaiselle kuin taalta nyt suinkin voi… Pitaapa ehdottaa isalle jos han tekisi mulle mukaan piparimuotteja 🙂 Hauskaa pikkujouluaikaa! xx

  2. Mahtavia, harvoin löytää tosi kivoja yksinkertaisia muotteja. Meillä on jos jonkinlaista Nasu-muottia ja niissä on niin pieniä kapeita raajoja ja yksityiskohtia, että ne menee poikki pellille siirrettäessä tai palavat karrelle.

Leave a Reply