Gloria Blog awards 2012

Mamma mia!
Olen onnekkaasti valikoitunut kovaan kisaan. Varpunen on ehdolla Gloria Blog Awardseissa Suomen kauneimpana sisustusblogina. Nyt on kyllä otettu olo. Ja suurin kiitos teille rakkaat lukijat, kun olette jaksaneet kulkea matkassa – ansiostanne olen joukkoon päässyt. Jos Varpunen vielä innostaa ja inspiroi, anna äänesi täällä. Äänestäneiden kesken arvotaan Gloria-lehtien vuosikertoja.
http://www.gloria.fi/artikkeli/osallistu/gloria_blog_awards/lukijoiden_suosikkisisustusblogi

*******************************
Thank you Gloria, this competition is really an honour to me!

Varpunen is nominated for one of the most beautiful decoration blogs here in Finland. If Varpunen inspires and bring some joy to your life, vote me. Thank you my lovely readers!

7 thoughts on “Gloria Blog awards 2012

  1. Hienoa, sait ääneni!Vaikka sisustusjuttuja ei samaan tahtiin pukkaakkaan kuin pari vuotta sitten, minusta tuntuu että olit jo silloin edellä aikaasi. "Vanhat" sisustusjutut inspiroi ainakin minut järkkäämään kotia taas himpun verran valmiimmaksi. Kiitos siitä. Odotan innolla uusia ideoitasi! 🙂

    1. Liukuvärejä ei ole enää meidän shopissa saatavana, uudet mallit ovat tulleet tilalle. Joillakin ulkolaisilla jälleenmyyjillä saattaa olla vielä varastossa, mutta ei varmuutta. Ne jälleenmyyjät löydät varpunen.com sivuilta.

Leave a Reply