Menopussi

Kerroin aiemmin keksineeni jatkokäyttöä tuolle WDC:n Helsinki pussukalle. Keräsimme kivoja visiittikohteita Helsingin alueelta ja kun tekemisen pula yllättää, arvomme sieltä mahdollisen käyntikohteen lomapäivän tai vapaaillan iloksi. Siis tuttu idea päiväkotien lorupusseista. Sen uusiokäyttö on osoittautunut  hauskaksi. Pussiin voi sujauttaa uusia kokemisen arvoisia paikkoja, jotka meinaa monasti unohtua. Nyt sisältä löytyy menokortit kivoista kahviloista telttaretkeen ja Hoplopista Haltialaan. Keltaiset kortit iltamenoksi, punaiset vaativat vapaapäivän.

5 thoughts on “Menopussi

  1. onpas kiva idea, vaikka otsikosta luinkin ensin et menopaussi 😀 usein tosiaan tulee ihmeteltyä, et mitäs tehtäis, tää idea pitää laittaa muistiin – ja pussiin.

  2. Minäkin luin menopaussi ;D Mutta ihan loistava idea, juuri alkoi neljän viikon loma ja varmast monta kertaa tulee esiin kysymys, että minnes nyt…

  3. Mä luin myös, että menopaussi, mitä joko nyt, kellä Jussillako (Jarilla kun jo vähän on, se on niin vanha, heh) Mutta ihan super hyvä idea, me otetaan tää myös käyttöön heti. Mä oon ollut Olavin syntymän jälkeen niin väsynyt, että tunnen huonoa omaatuntoa, siitä miten vähän ollaan puuhailtu kodin ulkopuolella juttuja. Ja kun Helsinki tarjoaa paljon nähtävää, turhaan lähteä aina merta edemmäs kalaan, saadakseen elämyksiä.

Leave a Reply