Made in Kallio

Piipahdimme eilen nopsaan Made in Kalliossa ja paikkahan oli hehkutustensa väärti. Nuorten suunnittelijoiden tuotteita, joita valmistetaan siinä hoodeilla ja kahvia kanssa 🙂 Oikein oli hyvännäköiseksi paikka laitettu, 10 pistettä seinälaatoitukselle ja säilytetylle tarjoilutiski-ikkunalle. Ens kerran uudelleen kahvien kera.

***
ja Armi kiitos palautteesta, mä en ollut tota feediä edes ajatellut. Puhelimella kun päivittää matkalla, niin täl ei pysty laittamaan niitä yhteen kirjotukseen vaan heittää typerästi jokaisen omaksi postaukseksi. Jos jollain on hyvät mobiilipäivitysvinkit iPhonelle, niin kertokaa. Juu, mutta koitin nyt askarrella noi yhdeksi jutuksi ja poistaa muut, niin pysyy virta napakampana. Koneellahan toi ois silmänräpäyksessä korjattavissa, mutta tää pikkunäyttö ja pätkivä yhteys 😉

One thought on “Made in Kallio

Leave a Reply