Ulla Procopé

Nyt on uusi vaihe astiamaailmassa. Mökkimuistot ja lapsuuden juhlapöydät värittyivät tummanruskealla
ja punasavella, astiat olivat tuhteja ja kodikkaita. Tämän tyylin taitoi Ulla Procope. Meille on nyt muuttanut Mahonkia ja Kaarnaa, ja kahvit maistuvat jotenkin satakertaa paremmalta. 
Tässä vielä linkki kahvinkeittoon tuolla vekottimella.

11 thoughts on “Ulla Procopé

  1. Hyvältä näyttää, minulle tulee mummola mieleen. Kivalta näyttää myös tuo chemexisi, kahvin tuoksu leijailee tänne asti :)Mikä on tuo suodatinsysteemi tuossa?Anna

  2. Mikä tuon kahvinkeittimen nimi olikaan? jotain ceellä alkavaa 🙂 monenko kupin värkin ostit ja mahtuuko siihen tavalliset kaupoissa myytävät suodatinpussit?

  3. Heissan, niin kiva blogi sinulla!Nyt menee aiheen vierestä, mutta miten teidän kylppärissä on hoideltu kulmaukset, esim. vessan pöntön koteloinnin kulmissa? Onko niissä jotkin kulmalistat tms? Meillä tulossa kylppäriin samannäköistä peruslaattaa kuin teillekin ja olin ihan ihmeissäni kun laatoittaja kyseli että minkälaista listaa sitten kulmauksiin. Epätoivoista googlettelua tässä aiheen tiimoilta…kiitos jos viitsit vastata!T. Aktiivinen blogisi seuraaja

    1. Moimoi, kiitos, kiitos. Hyvä, jos blogista on iloa tai apua =) Juu älä ota mitään kulmalistoja, ne on sellainen nopee/helppo tapa "viimeistellä" reunakohdat. Me laitettiin reunoihin sellaiset laatat, joissa on yksi lasitettu reuna. Se siis tulee siihen näkyvään ulkoreunaan, kulmasta jatkuu sauman jälkeen taas ihan peruslaatta, jossa lasittamattomat reunat. Kannattaa hankkia tuollaisia laattoja, niin saatte paljon siistimmän lopputuloksen. Eikä oo laatottajalle edes paljoa hankalampi homma. Onnea hommiin!

  4. Enpä nyt lähtis liputtamaan tuota tuotetta ainaskaan videon perusteella.Näytti aikas hitaalta ja vaivalloiselta hommalta ja aamuisin mulla ainaskin on aika kortilla enkä todellakaan silmät ristissä kaatelis vettä ja odottelis onko jo imeytynyt .Jäin ihmettelemään että eikös kahvi jäähdykkin tuossa matkalla joka vaikuttaa taas makuun.Lasikannu on kaunis mutta ei kummiskaan niin käytännöllinen kuin Eva Solon jossa on neopreenitakki joka pitää kahvin lämpimänä vielä tunnin keittämisen jälkeen.Huomaatko miten koitan myydä sulle Eva Soloa? Mutta siinä yhdistyy kaikki hyvä vanha uudemmassa muodossa joka vielä toimii ku junan vessa.Ja makuun ei ainaskaan pety,sen voin taata.Lisäksi on hienoa ottaa aina mummojen kanssa samaa kahvia kaupassa ja jäädä juttelemaan pannukahvista.

  5. tämä kahvikissa voisi ehdottomasti kokeilla tällaista :)en tiedä mistä nämä astiat muistuttavat, varmaan mökistä ja lapsuudesta, mutta tuntuivat heti kotoisilta :)-Katjakatwalk.wordpress.com(blogger ei anna kirjautua tiliin, siksi spämmään vähän sori:( )

Leave a Reply