Kahvilakissoille

LOKAL

KÖKET POP-UP 

IHANA KAHVILA

Hei kahvilakissat, nyt on uusia osoitteita. Eilen oli rento kaupunkipäivä, johon kuului melkein kymmenen kuppia kahvia. Päätimme jalkaantua uusiin plomsahtaneisiin kahviloihin ja olipas hyvä saldo. Näillä kahviloilla ei voi kevät paremmin alkaa.

Ajeltiin perjantaina Annankatua pitkin ja silmiin osui mielenkiintoisen näköinen ikkuna. Heti aamusta suuntasimme Lokaliin, joka olikin ollut auki juuri sen 10 minuuttia. Nyt ollaan Varpusilla ajan hermolla.
Katja Hagelstam on aukaissut minigallerian ihan siihen ruttopuiston kupeeseen. Lokal on gallerian, kaupan ja kahvilan yhdistelmä, ja oikein viehättävä sellainen. Käykää ihmeessä ja katsokaapa vallankin niitä keittiön välitilan käsinmaalattuja laattoja – superhienoja!

Päivään mahtui myös aamiainen Espan lavalle tulleessa pop-up kahvilassa. Aivan loistava idea pistää kahvila siihen ja toimi paremmin kuin hyvin. Kaikki hyvin ja aamupuuro 10+.  Kofeiinilimiitti oli jo huipussaan, kun piipahdimme Ihanassa kahvilassa. Mukaan tarttui kuitenkin pussillinen kuivattuja päärynöitä. Katsokaapa kassan lähettyvillä olevia superstylejä pusseja, kannattaa ostaa vaikka vaan paketin takia!

Lokal
Annankatu 19
ti-pe 11-18
la-su 12-16
lokalkatjahagelstam.fi

Köket
Pop up – kahvila Espan lavalla 10.4. saakka.
ma-la 10-20
su 12-16
cafekoket.fi

Ihana kahvila, Aleksi
Aleksin ja Fabianinkadun kulma vuoden 2012 ajan.
ma-pe 10-20
la 11-15
ihanakahvila.fi

5 thoughts on “Kahvilakissoille

  1. Hei, tykkään blogistasi ihan älyttömästi!! Kiitti tästä. Ihana kahvila näyttää niin ihanalta. Kunpa olisin tiennyt siitä, kun kävin viikolla Helsingissä.

  2. Näissä tilanteissa harmittaa ettei asu Suomessa ja Helsingissä enään. Ärsyttää kun kaupunkiin ilmestyy uusia kivoja juttuja eikä niitä pääse heti testaamaan:(

Leave a Reply