Hyvä Huuto.net

Viikko sitten huudettiin Vn nukeille uusi sänky. Tähän saakka pikkuruiset ovat nukkuneet pärekorin kannesta tehdyssä sängyssä. Arvannette että ilolla ei ollut rajoja, kun Vn vauvat saivat uuden pedin. Surautin samaan sisustuspuuskaan pussilakanat vanhasta Marimekon kankaasta. Vielä jäi toinen verho, jos siitä joku taitava vaikka tekisi minulle kesämekon. Mitähän maksaisi ja onko taitavia ompelijoita linjoilla? Simppeli tunika vaan neonvärisellä vetoketjulla.

14 thoughts on “Hyvä Huuto.net

  1. Taukovaatteen tytöt tekee sulle verhoista kesämekon ihan varmasti! Ne on tosi taitavia! Ne löytää SopivaShopista tai taukovaatteet.com-sivuilta ja niiden työhuone on Krunassa. Oon jo vuosia ollut vakioasiakas, ihan parasta palvelua ja toiveidentoteutusta!

  2. Ihana leikkipaikka pikkuiselle neidille! Suosittelen Fem Boutique, neljän suomalaisen design brandin kollektiivinen putiikki Helsingissä. Annina

Leave a Reply