Tiikerikissa

10 thoughts on “Tiikerikissa

  1. i just found your blog. Love, love, love!!! Love your style. Love your kitchen. Beautiful. Please post more pictures of all your makeovers.

  2. Onko teille muuten tulossa liesituuletinta? Ostin uusimman Dekon ja sitä olen tässä viikonlopun aikana selaillut läpi. Hahmottui paljon paremmin teidän kotikin lehden sivuilla. Kaunista oli niin kuin aina. 🙂

  3. Hei, bongasin teidän kodin Dekon sivuilta. Huomasin sieltä että olette maalauttaneet ruokapöytänne automaalaamossa. Osaisitko kertoa missä maalaamossa maalautitte sen ja mitä se suunnilleen kustantaa. Hinta-arvio vähän sinne päin auttaisi jo paljon kun itsellä ei ole aavistustakaan hinnoista. Meillä nimittäin kiikarissa yksi kiva pöytä mutta sitä ei vaan saa valkoisena ja se on ainut värivaihtoehto joka käy. Joten ehkä sen voisi maalauttaa sopivan väriseksi.Olisin vastauksesta superkiitollinen. 🙂

  4. Teidän keittiö on kyllä niin hieno. Piti ihan kotona muillekin näyttää, että katsokaa, tyhjää seinäpintaa tason päällä! Se vaatii mielenlujuutta 🙂

Leave a Reply