Arkinen minä

Työminä on ollut vahvasti mukana maailmaa valloittamassa. Nyt mennään sisustussiskot! Pitäkää kelkasta kiinni, kohta meistä puhutaan maailmalla www.scandinaviandeko.com/

“Working me” has been deeply in a great project! It opened yesterday, check this out: http://www.scandinaviandeko.com/ And there’s more to come: Deko’s e-magazines in english are appearing very soon!

11 thoughts on “Arkinen minä

  1. Aivan ihanaa!! Vihdoin Deko on saanut arvoisensa sivut nettiin. Kerran kuussa meillä kotona vietetään Deko-hetkeä. Se on hetki jolloin kömmin lempipaikalleni sohvannurkkaan, kääriydyn viltin alle, uppoudun Dekoon ja nautin lasillisen viiniä. Ihanaa laatuaikaa.

  2. Decon lehtijuttu oli ilmeisesti teidän kodista? Tajusin vasta kuvia katsellessani, että tähän kotiin olenkin kurkistellut jo jossain 🙂 Täällähän tietysti! Onnea 🙂

  3. Hei! Dekon juttu oli kiva, ihastuin Gan rugsin mattoosi ja Flosin Parentesi-valaisimeen. Siitä olisinkin kysynyt, mistä se saa sähkön? Katostako? Vai lähteekö jostakin töpseli, jonka voisi kiinnittää seinäpistorasiaan?

  4. Tykkään dekosta ja kovin tyylikästä on täällä sinun blogissasi! Tulen seuraamaan mielenkiinnolla postauksiasi. Mukavaa syksyä!! : )

Leave a Reply