Hyvän mielen muovi

Löysin jonkin aikaa sitten kirpparilta rullallisen vinoraitasta muovia. Maksoi vain kaksi euroa. Oli sen verran ihastuttava, että pakko oli ostaa mukaan vaikkei kirjojen päällystysprojektia ole tiedossa lähivuosina. Ei tuollaista vain voinut jättää ostamatta. Nyt sitten uutta käyttötarkoitusta ideoimaan…


Fleamarket find, just for fun. 

7 thoughts on “Hyvän mielen muovi

  1. pysyykö tuo muovi seinällä? tuli mielee jotain pisaroita tuosta tms.. mun pitäis löytää mustaa kontaktia jostain mutta vielä ei oo ainakaan tullut vastaan…

  2. nice find! did you see you're on unhappy hipsters? (two pics on page 1 and 2)http://unhappyhipsters.com

  3. Mun koulukirjat oli ala-asteella päällystetty juuri tuolla muovilla. Kulmat teipattu tietenkin ihan tavallisella teipillä. Ja tämä oli siis 80-luvun alussa, hieman ennen kuin kontaktimuovi löi läpi..

  4. Ihana blogi sinulla! 🙂 Tosi hyvä löytö tuo muovi, siinä on just sitä menneen ajan henkeä, mistä pidän. Tolla olis ihana päällystää tavallisia vihkoja, osoitekirja, reseptikirja jne. Tai sitten tehä pöytään esim. lasinalusia.-Lisa

Leave a Reply