Minun Bitossi

Osuipa kerran minullekin vastaan Bitossi! Oltiin pitkästä aikaa viikonloppuna ukkilassa ja mupulassa Lappeenrannassa. Vakio-ohjelmaan kuuluu kirppiskierros ja tänä viikonloppuna siihen liittyi vahvasti yksi tuleva työprojekti. Sattumalta vastaan tuli kuitenkin oma löytö, vanha kunnon Bitossi. Aldo Londin Rimini blue keramiikkaa myy Skanno, ja joskus Kontti-kirppis 4 eurolla.

Regards from Lappeenranta. We visited grandmothers and pappa’s place and few fleamarkets for sure. Finally I made my Bitossi find! This vase was from Red cross -fleamarket and costed 4 euros. Not bad.

11 thoughts on “Minun Bitossi

  1. Kaunis! Ja hyvään hintaan löysit! Olen itse kyttäillyt näitä nettikirppiksiltäkin, mutta toistaiseksi liikaa euroja on niistä pyydetty..ja tuskin hinnat siellä ihan heti laskevatkaan. 😉

Leave a Reply