Askeettisesti

Terveiset uudesta kodista. Tuli ex tempore muutto ja nyt ollaan taas eri kodissa. Pienessä, mutta valkoisessa, hyvä niin. Tavaroita meillä ei ole, äidiltä haalittiin matto, kaverilta patja ja kiitos Marimekon lahjakassin sisällön – meillä on pari astiaakin. Putkiremontti on katastrofi. Kerron, kun toivun.

Regards from a new home – again. Water pipe renovate is in chaos, I’ll tell you later. Now we have a very small home and no furnitures etc. at all. Only few cups and glasses from Marimekko gift bag, thanks to them.

21 thoughts on “Askeettisesti

  1. Ou nou! Tsemppiä! Voisitkohan sitten, kun asioille jaksaa jo nauraa, tehdä jutun koko härdellistä? Niin monta vastoinkäymistä teille on ehtinyt tulla, ettei tosikaan.

  2. Ihania kuvia =) Oletko muuten harkinnut isompaa kuvakokoa? Itse ainakin tykkäisin katsella hienoja kuviasi isompina, nyt noita joutuu vähän tihrustamaan…

  3. We have a water pipe renovation in our real home and we need to move away that time. the renovate just don't go so easy, there are big problems. First they said it took about 2,5 month and it seems to take till next autumn. Argh!!!

  4. Kauniita kuvia olet saanut siellä varakämpässäkin otettua! Ehkä tuo vähäinen tavaramäärä mahdollistaisi vaikka mitä!Tsemppiä remppaan!

  5. Oi, voimia, koettakaa saada jotain muuta ajateltavaa ettei tuo syö kaikkia voimia. Kokemuksesta…puoli vuotta remonttievakossa.

  6. Voin NIIN kuvitella. OLEN MUUTTANUT KYMMENIÄ KERTOJA, KM.3 VUOTTA ON YHDESSÄ MENNYT. EIHÄN SITÄ USKALLA OMAA OSTAA. MISTÄ SEN TIETÄÄ KAUANKO VIIHTYY? LOPPUKEVENNYS: KUVITELKAA OLEVANNE TELTTARETKELLÄ TAI PARIISISSA JUURI ALOITTAMASSA ALUSTA…=)

  7. Kuvavarkaudet on niin valitettavan yleistä että ymmärrän täysin kuvien pienen koon tai niiden pilaamisen huomattavan suurella vesileimalla tms. Mila's daydreams oli yksi hyvä esimerkki tästä ikävästä lieveilmiöstä.

Leave a Reply