Kirjailoja

Evakossa, kun lelut ovat vähissä, olemme lukeneet V:n kanssa aika paljon kirjoja. Kuvituksestaan palkittu Jellona Suuri on kyllä pystinsä väärti. Ihastuttavat kuvitukset ja söötti tarina. V ja äiti suosittelee.

 We have read lots of books to V, because we don’t have so many toys here with us. Jellona Suuri looks so nice and the strory is cute! 

4 thoughts on “Kirjailoja

  1. Suosittelen myös Anne Vaskon aiempia tuotoksia (Anne Peltolana toimi ennen tätä Jellona Suuri-kirjaa), erityisesti sellainen lastenkirja kuin Pom Pom on mieleeni! Annehan on tehnyt myös mm. aikuisten värityskirjoja.

  2. Vaikuttaa hyvältä. Katsoin ensin, että kyseessä on kovakantinen kirja ja ilahduin, sillä niiden valikoima on mielestäni varsin surkea. Sitä vähäistäkään tekstiä ei ole vaivauduttu kirjoittamaan hyvällä suomella.

Leave a Reply