Huh.

Mitä kuuluu, kukkuluuruu? Meillä lelut laukussa, eloa evakkokodissa ja purettu keittiö. Hektistä menoa. Ihan niin hektistä, että voi sanoa, jos tällaista olisi vuosi eteenpäin, niin ei kestäis tolkuissaan. Kyl tää tästä. Niin ja olen rakastunut liukuvärilankoihin ja noihin Marimekon uusiin salkkuihin.

Hu huu, how it’s going? We have a chaos live in rent house, something is happening in our own home (kitchen disappeared) and Varpu’s toys are packed in small cardboard bag. Oh, and I am in love with a gradient color yarns. 

4 thoughts on “Huh.

  1. Hei, en ole koskaan kommentoinut kirjoituksiasi vaikka olen ihastuksissani niitä lukenut ja meinannut aina jotain virkkaakin. Aikeeksi on jäänyt. Mutta nyt! Tuo lanka-asia nimittäin. Olen koko kuluneen hiihtoloman neulonut, neulonut ja neulonut ja menettänyt sydämeni noille väriä vaihtaville langoille. En ole ennen kuin sivukorvalla kuunnellut ihmisten hehkutuksia Noro-langasta, mutta nyt sitä ostin ja oih….tämä on rakkautta… Hurjat värit ja langan käsinkehrätty olemus ovat lumonneet niin pahasti, että tämän höpötyksen pian lähetän. Ugh, kiitos blogistasi, terveisin Merja Porvoosta

Leave a Reply