Kummit

Meillä oli eilen nimiäiset. Äidistä ja isistä tuli kummit suloiselle tytölle. Hanna Konolan Sailing ajoi kummilusikan viran. Hannan sivut ovat työn alla, mutta laita nimi kuvakuukleen ja ihastu.

Yesterday we had a namegiving parties. Mom and dad Varpunen became “godparents” for a very cute baby girl. Hanna Konola’s Sailing was for her. Hanna’s webpages are under construction, but put her name to google picture search and enjoy!

10 thoughts on “Kummit

  1. Ihastuttavia, herkkiä kuvia. Osa oli ennestään tuttuja, liekö jotain artikkelien kuvituksia..? Uskon, että kuka tahansa ottaisi mieluummin tällaisen persoonallisen, iättömän lahjan perinteisen kummilusikan sijaan. Hyvä valinta pienelle tytölle! 🙂

  2. Oh I love her work, she's amazing! I have one "Fox" print of her and I love it! I hope I'll have an original work from her someday. :)And congrats for you lovely occasion.

Leave a Reply