Lomaterveiset.

Kukkuu! Terveiset lomamatkalta Suomen lämpöennätys paikkakunnalta. Varpu on maistellut Lappeenrannan hiekkalaatikon + hiekkalinnan hiekat, äiti ja isi kolunnut kirpparit ja alet. Pelastettiin tänään vanha Artekin 69 tuoli kirpputorilta. Hintalapussa luki mummokaunolla 20 e. Sitten löydettiin alesta Varpulle Kavatin maiharit syksyksi 2011 (ainut koko 26) palttiarallaa 20 eellä. Äitillä naama ja polvet punottaa + kaksi itikan syömää, Varpulla pieni kesäflunssa, mutta ei haittaa menoa. Isillä uudet kengät ja lippis.
Äiti lähtee nyt saunaan ja huomenna koko kööri Kiteelle. Heihei. Tullaan joskus takas.

Regards from summer trip!

6 thoughts on “Lomaterveiset.

  1. No voihan kökkäre jos olis tienny! Olisin tullut Tyllerön kanssa ihan livenä toivottamaan myöhästyneet synttärionnittelut Tipuselle 🙂 mutta tulkoot nyt näin blogin välitykselle.. Hyvää lomaa 🙂

  2. hei, asiasta kukkaruukkuun.. katselin aikaisempia tekstejäsi ja ymmärsin niin, että olisit joskus tilannut smow nettikaupasta jotain? Oliko tuote ok? pitikö toimitus aika paikkaansa? Mietin tässä charles eamesin tuoleja.. ne olisivat sitä kautta tilatessa huomattavasti edullisemmat, kuin suomesta ostettuna.

Leave a Reply